streda 9. augusta 2017

Vstavana postel

Ponúkame dopravu vlastnými . Do sklápacích postelí ponúkame aj matrace rôznych . Pod čo ale zakopnúť tú posteľ , aby ste sa o ňu nepotkli? Môžeme ich nazývať - sklápacie postele, sklopné postele, výklopné postele, vyklápacie postele alebo vstavané postele ! Zložená posteľ vyzerá ako bežná skriňa. Máte malý byt a nezmestí sa Vám do neho všetok nábytok?

Sklápacie postele sú ideálnym riešením do domácnosti, kde je vzácny každý kúsok voľného priestoru. Vyriešte problém s nedostatkom priestoru v byte so sklápacími posteľami. Počas dňa posteľ skryjete.


Stlačením diaľkového ovládača sa z nábytkovej zostavy vyklopí posteľ. Pohovka (materiál podľa vlastného výberu) sa zmení na pohodlné . Hledáte sklápěcí postel do svého domku. U nás najdete širokou nabídku sklápěcích postelí a výklopných postelí vyrobených v ČR.


Doprava po celé ČR zdarma.

Celú jednu stenu spálne tvorí vstavaná skriňa. Vysoká posteľ bola snom pani Inky a získala ju použitím dvoch vrstiev matracov. Snímka: Lukáš Hausenblas. Ukážka skladania a rozkladania výklopnej postele.


Je to veľmi úsporná posteľ. Nábytok, ktorý šetrí priestor. Pomôže posteľ na mieru či vstavaná skriňa. Mnoho ľudí disponuje malou spálňou a nechce prijať možnosť, že by bol tento priestor „zaprataný“ . Pri výrobe a montáži používame pevné kovanie pre . Manželské posteľe bez úložného priestoru.


Stála tam poschodová posteľ , vstavaná skriňa a panoval tam obrovský neporiadok. Na podlahe ležalo oblečenie, v kúte prevrátený batoh a na hornej posteli . Dobrý deň, hľadám firmu, ktorá mi zhotoví a namontuje vstavanú posteľ do bytu. Pán Žoldák mi v dome veľa pomohol som spokojná. Posteľ by mala byť sklápacia o .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky