utorok 1. augusta 2017

Whirlpool amw 1401 ix

Vnútorný objem spotrebiča je litrov. Interiér je z nerezu, má . Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Mikrovlnky. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou.


Vstupné striedavé napätie: 2volt, Frekvencia vstupného striedavého napätia: Hz, Prúd: ampér. Jet Defrost, l, nerezový .

Ovládání trouby je pomocí otočného . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Elektro, které chcete mít.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. WHIRLPOOL AMW 4IX WHIRLPOOL. Marek Proche Zákaznická podpora.

Nová vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je idelálním pomocníkem do kuchyně. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi. I did nothing and just began beep and It is not working. Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool s nerezovým rámečkem.


Neutrální design a jednoduché ovládání nerušeně doplní každou kuchyni! Kategória, Vstavané spotrebiče. Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom v nerezovom rámčeku v neutrálnom dizajne. Je vestavná pomocí přiloženého nerez . Společnost Whirlpool patří mezi přední výrobce domácí elektroniky.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky