pondelok 28. augusta 2017

Turbo škrabka

Je to výrobok vyrábaný na základe . V katalogu nemáme podrobnější informace o turbo skrabka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vhodná na čistenie zeleniny, ozdobné vykrajovanie, slúži . Také je ideální pomůcka na . Tiež ideálna pomôcka na ozdobné krájanie,ktoré využijete pri oslavách.

Turbo škrabka perfektná pomôcka na čistenie hocijakej zeleniny. Nerezová turbo škrabka na ovoce a zeleninu. Univerzálna škrabka s nastaviteľnou hrúbkou šupky vynikajúca na čistenie všetkých obyčajných druhov zeleniny a. Vďaka nádstavcu krája na plátky rýchlo abez námahy.


Potrebujete dokonalého pomocníka do kuchyne, ktorý vám pomôže s ovocím a zeleninou? Praktický pomocník do kuchyne! TURBO ŠKRABKA dokonale lúpe, čistí ovocie a zeleninu, krája na plátky rýchlo a bez námahy. Cena vrátane poštovného len 7 . Euro ( Nie sme platcovia DPH ).

Každý může přidat vlastní recept. UPOZORNĚNÍ: Turbo škrábat řeže a strouhá slíže! This Pin was discovered by blahosej riaskort. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Slicer Turbo Peeler – Re Obohaťte svou zásobu kuchyňských pomocníků o hitovou novinku - speciální škrabku Turbo Peeler značky Slicer! Prodám úplně novou, nepoužitou škrabku na zeleninu. Jednu takovou šrabku už mám a je skvělá. Peeler dokonale oloupe, jakékoliv ovoce a zeleninu a díky přídavnému nástavci plátkuje rychle a bez námahy.


Jednoduchým zasunutím škrabky do . Slicer Turbo Peeler - Re Obohaťte svoju zásobu kuchynských pomocníkov o hitovú novinku - špeciálnu škrabku Turbo Peeler značky Slicer! Vo vašej kuchyni spôsobí určite malú revolúciu. Ostré nože pracují oboustranně.


EUR ( Nie sme platcovia DPH ). Turbo Škrabka detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen Turbo Škrabka kráječ ovoce a zeleniny na NejlepsiCeny. Blahosej Riaskort descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky