pondelok 21. augusta 2017

Juta stuha

Novodobým hitem ve svatebních doplňcích jsou jutové výrobky a tak na svatebním nebo slavnostním stole nesmí chybět ani tato krásná kapsička na příbory. Naši zákazníci často nakupují stuhy a dekorační sítě juta , které nabízíme v mnoha různých odstínech. Jutové stuhy sú dostupné v niekoľkých vzoroch . K dispozici máme stuhy i role dekoračních sítí z juty.


Jutová stuha , s čipkou, rozmer: mm, vzor XIII. Cena je uvedená za jeden meter.

Juta stuha a metráž na latka. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Organza, tyl, vlizelín, juta, pavučina a čipka Juta . Pojmy spojené s tímto produktestuha , juta , přírodní, vazba, . Jedná se o pevnou stuhu vyráběnou v různých barvách a . Balení v kartonu: Způsob balení: Minimální odběrové množství: kus. Popis tovaru lt;stro,nggt;Prírodnú stuhu využijete hlavne k dekoračným účelom.


Použitie: Zo stuhy môžete.

Domů Zboží Hledání zboží: stuha juta. Dekorační jutová stuha, k dispozici ve dvou barevných variantách - fialové a zelené. Určitě doporučím i ostatním. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . K dekoračním účelům, dárkovému balení v přírodním stylu. Materiál: přírodní juta bělená. Stuha satén 6mm x 50m-tm. Vhodně oživí každé aranžmá. Jemně tkaná jutová barvená stuha pro dekoraci vázaných květin nebo pro aranžování sušených kytic.


Stužka je po oboch okrajoch obšitá a má potlač bodky. Aj táto jednoduchá a pomerne tvrdá stuha dodá vašim dekoráciám na . Papierová stuha - krčená, melírovo farbená, dĺžka: 10m, šírka 6-7cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky