štvrtok 3. augusta 2017

Plechova tabula

Ponúkame bohatý výber motívov v elegantnom prevedení. Dnes objednajte a zajtra máte. Máme široký výber tabúľ, dobrá cena a rýchle . Inzeráty plechova tabula.


Bezplatná inzercia, plechova tabula predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Dostupnosť: Dodanie do dní (v prípade nedostupnosti budeme informovať). Svoje uplatnenie nájde najlepšie v kuchyni, jedálni či vo verejnom priestore. Prezri si u nás plechova tabula a porovnaj ceny v 10.


Umiestniť možno na dvere alebo na stenu. Predám retro plechové cedule JAWA, tabule sú nové s 3D efektom. PLECHOVÉ TABULE , CEDUĽKY.


Vyrobené z extra silného oceľového plechu s vyrazeným motívom (3D vzhľad). V prípade, že si objednáte ľubovoľné cedule z ponuky v tejto sekcii, najlacnejšia z nich Vám bude fakturovaná vo výške 0€.

Plechová cedula je veľmi pekná dekorácia. Vintage plechová tabuľa 14x22cm predaj kreatívneho materiálu. Ponuka - štýlové plechové tabuľe nostalgické hodiny, teplomery, budíky. Nejširší nabídka smaltovaných a plechových retro cedulí, hodin, budíků a teploměrů za bezkonkurenční ceny. Osvěžte svou kuchyň s touto plechovou cedulí s nápisem „coffee house“.


Máte kamaráda, který vlastní kavárnu? Pak je tato cedule vhodným dárkem přesně pro. Je vhodná i pro Vaši reklamu.


Pěkná plechová cedule s obrázkem traktoru Zetor, v červené barvě. Cedule má v koutech dírky pro upevnění hřebíčky na zeď. Rozměry cedule: x cm. Opis predmetu: Reklamná plechová tabuľ, na bielom podklade farebná hlava černoch pijúceho kávu s nápisom MEINL.


Materiál: Technika: smaltovanie. Garancia výmeny tovaru alebo vrátenie peňazí a skvelá cena na plechová tabuľa Ford . Kvalitní produkt, který je vyráběn v Německu! Všechny cedule jsou plastické včetně prolisu do motivu.


Nejedná se pouze o potištěný plochý plech.

Kategorie, plechové tabule. Tabuľky s pozitívnymi nápismi sú trendové a oživia každú stenu. Tyrkysová je navyše osviežujúca a dodá vám energiu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky