utorok 29. augusta 2017

Forma na pralinky

Silikonová forma na mini bagety. Formy a pomôcky na čokoládu. Forma na pralinky srdce 45mm empty. Polykarbonátová forma na čokoládu tabuľka bublina empty.


Profesionální formy na pralinky vyrobené ze 1 ně panenského polykarbonátu.

Dovážíme je od těch nejpovolanějších, belgických Chocolate World. Díky této vysoce kvalitní polykarbonátové formě budou vaše pralinky tvarem jedinečné. Velikost jednotlivých pralinek: průměr - hloubka 20mm Skupinová silikonová nelepící hnědá forma na čokoládové bonbony. Veľkosť pralinky : x 3cm.


Pralinky ľahko z formy vypadávajú. SILIKONOVÁ FORMA NA PRALINKY VE FORMĚ JE CELKEM KS. VELIKOST FORMY : X CM.

ROZMĚR JEDNOHO MOTIVU JE CM. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kvalitné a profesionálne polykarbonátové formy na výrobu čokoládových praliniek. Výhodou týchto foriem je ich pevnosť, odolnosť a. Vyrobené jsou ze 1 zdravotně nezávadného a spolehlivého silikonu.


Tradiční belgické „mořské plody“ s typickým mramorovým efektem zvládnou totiž vyrobit i úplní začátečníci díky formičkám na belgické pralinky se dvěma . V naší nabídce naleznete silikonové i plastové formy pro přípravu čokoládových pralinek. Vďaka tejto vysoko kvalitnej polykarbonátovej forme budú vaše pralinky tvarom jedinečné. Silinová forma na výrobu čokoládových pralinek. Velmi flexibilní materiál. Vhodné pro výrobu čokoládových pralinek nebo . Formičky na belgické pralinky DELÍCIA CHOCO - vynikající pro snadnou přípravu belgických pralinek ve tvaru mořských plodů.


Vlastnosti a výhody: Ve . Nejjemnější pralinky koupíte v cukrárně – anebo si je uděláte sami doma: s touto formou je výroba pralinek nesmírně snadná. Stabilní plastová forma umožňuje .

Chcela by som skúsiť výrobu praliniek. Ako začiatočníčke odporúčate radšej silikónové alebo polycarbonátové formy ? Magneticka forma na pralinky s moznostou pouzitia cokotransferov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky