štvrtok 17. augusta 2017

Jednorázový plastový riad

Farebný riad z umelej hmoty pre nevšedné udalosti. Ekologické jednorázové riady sú výbornou variantov pre Vaše akcie, grilovačky alebo podnikov. Ak sa chcete vyhnúť hromady plastov, ktorých je problém sa . Máte vlastnú reštauráciu, stánok alebo iné zariadenie?


Chcete rozšíriť svoje aktivity na poskytovanie rozvozu potravín? Poháre plastové 200ml 100ks biele.

Goldplast – plastový riad. Francúzsko sa stáva prvou krajinou na svete, ktorá sa rozhodla zakázať jednorazové plastové tégliky, taniere a príbory. Hnedé thermo poháriky z plastu na čaj, kávu a iné teplé nápoje. Biele a pre tých, čo majú radi farby aj v rôznych farbách.


Finger food tanier oválny. Pridaj do zoznamu želaní. Taniere plastové na polievku 100ks. Veľkoobchodné balenie: ks. Predaj kancelárskych a školských potrieb všetkého druhu.

Nakupujte písacie potreby, obaly, tonery do tlačiarní, prezentačné tabule a iné kancelárske potreby. Poháriky vyrobené z penového PS, možnosť prídavného plastového viečka, . Predaj kvalitných značkových produktov do školy aj do kancelárie. Vo Francúzsku bol schválený nový zákon, na základe ktorého by mali byť všetky jednorazové plastové poháriky, príbory či taniere . V produktových katalógoch plastového riadu nájdete veľké množstvo tovaru. Exkluzívne plastové nerozbitné poháre.


Zoradiť: Od najlacnejšieho. Plastové poháre na všetky druhy nápojov. Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky. Ušetrite a kúpime Vám darček, ktorý si vyberiete.


Jednorazový plastový riad. Balenie obsahuje 1ks pohárov. Lyžičky plastové kávové 15cm 100ks.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky