utorok 22. augusta 2017

Bavlnené obrusy

Obrus - hnedý kosoštvorec. Bavlnený obrus s akrylovou povrchovou úpravou, odolný proti škvrnám, použiteľný aj v exteriéri. Akrylová úprava zabezpečuje . Stôl je neoddeliteľnou súčasťou každej jednej domácnosti.


Aby ste si jeho krásu uchovali na dlhšie obdobie, mal by sa stať jeho súčasťou aj moderný.

Vzorované obrusy vo vidieckom štýle. Klasické biele bavlnené obrusy. Osvedčená klasická a jednoduchá . Látka z ktorej výrábame obrusy je sanforizovaná a mercerizovaná. Ozdobte si jedálenský stôl tým správnym obrusom pre bežné i slávnostné chvíle.


Nenašli ste rozmer obrusu, ktorý by Vám vyhovoval? Bavlnené obrusy vyrobené z klasickej 1 bavlny sú tou správnou voľbou.

Ušijeme Vám aj jeden kus. Ponúkame všetko od PVC obrusov až po tematické obrusy sa vzormi Vianoc či Veľkej noci. Naše bavlnené obrusy vynikajú výnimočnými vlastnosťami, ktoré ocenia najmä penzióny, hotelové a stravovacie zariadenia.


Damaskové obrusy, nešpinivé teflónové obrusy, potláčané obrusy. Kvalitný bavlnený obrus s vytkávanou atlasovou bordúrou. BYTOVÝ TEXTIL - Dekorečné obrusy - bavlnené obrusy. Ba saten obrus- dekoračný obrus.


V tejto kategórii sú umiestnené biele damaškové obrusy z marcerovanej bavlny s lesklým lemom na štandardné, najbežnejšie rozmery hotelových stolov. Z hociktorej z našich vlastných látok pre Vás čo najskôr ušijeme praktické obrusy. Stačí si vybrať látku, vybrať si rozmer, alebo nám poslať Vaše individuálne . Spotrebiteľ si môže vybrať obrusy z dvoch druhov materiálu.


Vytláčajú ich polyesterové s. C,mám aj príručaky , bavlnené servítky na akcie ccaks-biele45x45. Elegantný doplnok na jedálenský stôl, ktorý jednoducho vyperiete alebo očistíte. Nakupujte online alebo v predajniach JYSK.

Okrasné bavlnené obrusy by ale mali vždy mať väčšie rozmery, s nimi sa musí . Biele bavlnené obrusy sú vyrobené zo 1 bavlny so saténovým povrchom a teflonovou úpravou. Tieto obrusy sú vhodné pre reštaurácie a . Reštaurácia - Reštauračný textil - obrusy - pranie do 95°C - bavlnené obrusy s atlasovým vzorom - Predaj produktov. Inzeráty bavlnene obrusy. Bezplatná inzercia, bavlnene obrusy predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky