piatok 18. augusta 2017

Umyvadlo so skrinkou 100 cm

Vyrobená z drevotriesky . Expresné doručenie po Slovensku! Skrinka s umývadlom do kúpeľne. Keramické umývadlo so skrinkou v jednom balení. Prinášame obľúbený dizajn v nižšej cenovej hladine v prevedení a .

Závesná skrinka s dvoma zásuvkami s mechanizmom tichého dovierania. Kovové úchytky v saténovej farbe. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Okrem atraktívneho vzhľadu skrinky aj umývadla oceníte hladkú povrchovú úpravu skriniek, vďaka . Nakupujte moderné skrinky s umývadlom do malej aj veľkej kúpeľne.


Skříňka s umyvadlem do koupelny. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení.

Produkt patrí do kategórií: Sanita. Samotná skříňka pod umyvadlo 100cm , závěsná, zásuvka, více barevných. Laufen Pro S - skříňka 100xvčetně umyvadla , vniřní zásuvka, bílá lesklá. Ak máte predstavu, my vám poradíme aké umývadlo potrebujete.


Vrchná zásuvka s výrezom na sifón. Umývadlo a batéria nie je súčasťou produktu. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.


Tesi skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění. Soft-close zavíracím mechanismem. Connect Air skrinka pod nábytkové umývadlo vrátane upevňovacej sady.


Povrch: viacvrstevný lesklý alebo. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 1cm. S trochou nadsázky lze říct, že umyvadlové skříňky ELLA prestižní české značky Erra jsou zde pro umyvadla CITY a umyvadla CITY jsou tu pro umyvadlové . Závěsná umyvadlová skříňka CREA 1se dvěma výsuvnými.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky