utorok 15. augusta 2017

Komody slivka

Komody v prírodnom farebnom prevedení slivka. Na výber rôzne prevedenia. Vám poradí ako vyberať Komody. Máte vybrané filtry: slivka. Korpus aj dvierka sú z kvalitnej LTD vo farbe.

Kvalitné komody všetkých veľkostí za najlepšie ceny. Trojdvierková komoda ANES s tromi zásuvkami, je vyrobená z kvalitnej LTD dosky. Je jednodverová v neutrálnom no zároveň modernom farebnom prevedení: slivka.


Každá domácnosť potrebuje praktický úložný priestor, ktorý nájdete práve v . Počet nájdených produktov: 0. DTD fóliovaná, (ŠxVxH): 124×75×4cm. Samba je moderný nábytkový systém skladajúci sa z niekoľkých komponentov, z ktorých je možné zostaviť celú obývaciu izbu alebo si len zaobstarať. Komoda Hycoon vo farbe slivka wallis čierna.

Ponúka veľké množstvo úložného . UNI slivka mat dvierka slivka cierny lesk moderna komoda UNI wenge mat biely lesk moderna komoda UNI wenge orech baltimroe moderna . Kontrastná 2-dverová komoda do akejkoľvek miestnosti. Dekor slivka kombinovaný bielymi prednými plochami. Materiál: DTD laminovaná. Vo vnútri komody sú police. Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny.


Zoznámte sa s našou ponukou. Späť na: Moderné komody do obývacej izby. Každý z nás má totiž kvantum vecí, ktoré potrebuje niekde skladovať.


Slivka - hlavná fotografia . Komodu je možné kombinovať s ďalším moderným nábytkom - obývacie steny - LOGO, CAMA, . Moderná komoda UNI vo viacerých farebných prevedeniach. Moderné a kvalitné kuchyne, obývačky, komody , spálne, detské a študentské izby, kancelárie, predsiene.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky