piatok 11. augusta 2017

Výrobník ľadovej drte

Granitor, výrobník ľadovej drte , zariadenie, stroj na výrobu ľadovej drte, ľadovej triešte, ľadová drť. Pultový dávkovač ľadovej drti vhodný na výdaj granity a iných ľadových nápojov. Najinovatívnejší, všestranný a kopaktný . Predám profesionálny pákový výrobnik Ľadovej drte.


Nádrže o objeme 3xlitrov, podsvietený, s možnosťou regulácie teploty individuálne na každej nádrži.

Tento výrobník produkuje . Drvič ľadových kociek Princess s tichým motorčekom s výkonom W, vyrobený z robustného plastu so striebornou povrchovou úpravou. Veľmi efektívny pre bary, zmrzlinové obchody, čajovne a krčmy. Počet nádob: 2ks, objem nádoby: l, samostatné ovládanie každej . Už za minútu zmení ľadové kocky . Dávkovač ľadovej drte 3x10l.


Máš chuť na super ľadovú pochúťku?

Stačí si vziať výrobník drte z mrazničky, naliať do neho svoj obľúbený nápoj (asi 160ml - 2ml), . Na Slovenský trh dodávame kvalitné stroje na prípravu ľadovej drte - granity značky UGOLINI. Výrobník ľadovej drte (triešte, granita). Pre svoje malé rozmery môžu byť . Profesionálné výrobníky ľadovej drtě chladené vodou alebo vzduchom, rôzná kapacita, dobrá cena! Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Zariadenie určené na prípravu granitov, sherbetov a iných ľadových nápojov.


VÝROBNÍK ĽADOVEJ DRTE 2XL MT-2MINI Vám ponúkame v sekcii. Jednoduchý a výkonný stroj. VirtueMart Simple Slider. Vyskúšajte spojenie rôznych ingrediencií, ako.


SLF a pre výrobu ľadových šupín sú výrobníky šupinkového ľadu SM. Tieto modely výrobníkov ľadu. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Najobľúbenejšíí výrobník ľadovej drte (granito), sorbeta, yogurina a mrazených krémov ako mrazená čokoláda, mrazená káva, mrazené .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky