pondelok 21. augusta 2017

Otočný tanier do mikrovlnky whirlpool

Dokonale čistého a žiarivého povrchu a bezchybnej prevádzky mikrovlnnej rúry. Pri každodennom používaní oceníte praktickosť krytu na tanier a vďaka ďalším. Sklenený otočný tanier s priemerom cm. Tanier do mikrovlnnej rúry s priemerom 2cm.


Otočný sklený tanier mikrovlnnej rúry. Hriadeľ otočného taniera mikrovlnnej rúry.

Skvelý teflónový tanier Whirpool AVM 3vybavený funciou Crisp, určený na . Prezri si u nás otocny tanier do mikrovlnky a porovnaj ceny v 10. WHIRLPOOL MWD 1WH mikrovlnná rúra čierna. V tejto kategórii nájdete príslušenstvo pre sporáky a mikrovlnky , vrátane produktov na čistenie, plechov a iných doplnkov.


Máte vybrané filtry: otocny tanier. Poškodený otočný sklenený tanier , ale jedna sa iba o kozmetickú vadu, mikrovlnka je plne funkčná. Whirlpool AMW2, minimálne používanú - stav novej.


Je určený pre mikrovlnné . Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.

Jej vnútorný objem je litrov a priemer jej otočného taniera je 2cm. Mikrovlnnej rúre AMW 7WH vládne technológia 6. Vytvorili sme rebríčky tých najlepších mikrovlniek podľa recenzií zákazníkov. Dôležitý je samozrejme vnútorný objem mikrovlnky a tiež priemer otočného taniera.


Všeobecne platí pravidlo, čím väčší otočný tanier – tým väčšia a priestorovo . Vyberajte z veľkého množstva mikrovlniek. W, Vnútorná kapacita l, Veľkosť otočného taniera 2centimeter,. Crisp tanier , držiak Crisp taniera , . V balení mikrovlnnej rúry nájdete otočný tanier , crisp tanier , držiak crisp. Vstavaná mikrovlnná rúra TWIN predstavuje kompaktnú veľkosť mikrovlnnej rúry s otváraním dverí.


Priemer otočného taniera , cm. Dvojité sklo dverí mikrovlnky s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky