Varenie v parnom hrnci je mimoriadne jednoduché, nenáročné na čas a. Nakoľko ešte nemám parný hrniec , všetku zeleninu, ryby a mäso varím na paráku v hrnci. Na ryby Vám stačí minút - hlavne pri lososovi dajte . Takže pokud máte v lednici čerstvý filet z lososa , připravte si pro něj parní lázeň, ať už máte speciální hrnec jako šéf, nebo jen obyčejný . Zato ak si kúpite celého lososa , už cena začína vyznievať inak - porcia. Ak parný hrniec nemáte, dá sa položiť na tefalovú panvicu s trochou .
Nebo můžeme použít parní hrnec. Skúste si pripraviť túto chutnú a zdravú pochúťku z rýb pomocou jednoduchého trojposchodového parného hrnca Russell Hobbs. Filety lososa osolíme o okořeníme kořením Adžika. Fazolky jsem překrojil napůl, cuketu na silnější. Jídlo si uchová svou přirozenou chuť.
Marcela Szlauerová, Třinec. Nenáročný na čas a prípravu :) . Parny hrniec som nastavila na minut. Po minutach som odobrala vrchnu .
Ryby sú zdravý zdroj bielkovín - a mastné druhy, ako napríklad losos , pstruh. Ak nemáte parný hrniec , položte balíček na tanier, ktorý postavíte na dno panvice. Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci 1. Možno vás ide trafiť šľak z toho, že stále odporúčam brokolicu ako prílohu. Ale brokolica je zdravá, jedzte jej veľa. Aj toto jedlo chce parný hrniec , alebo varenie v . Vložíme ich do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca.
Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci. Očistíme zemiaky a brokolicu rozoberieme na ružičky. Zakryjeme pokrievkou a varíme v pare. Pred podávaním necháme minút dôjsť. Podávame s varenými zemiakmi.
TIP: Môžeme uvariť taktiež v parnom hrnci. Primerane veľkého celého lososa vypitveme a očistíme, zbavíme ho hlavy, aby nám v hrnci neprekážala. Do veľkého hrnca alebo hlbšieho pekáča dáme variť . Plátok lososa s kožou osolíme, pokvapkáme citrónom, posypeme korením.
Nemusíte používať parný hrniec , pokojne použite aj nástavec na . Použijeme parný hrniec v ktorom môžme variť jedlo v troch poschodiach, pričom vôňa jedla nedprechádza z jedného do druhého . Lososa si urobíme na pare.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.