streda 9. augusta 2017

Obyvacia stena slivka

Príjemnú atmosféru vám do vašej obývačky vnesie obývacia stena Tako. Z hľadiska koncepcie budete mať jasne vyčlenený priestor, kam umiestniť televíziu a. Na výber steny do obývačky vo farbe slivka v jednofarebnom alebo viacfarebnom . Vkusná a nadčasová obývacia stena CONDOR je moderný a praktický kúsok, ktorý skvelo zapadne do vašej obývačky. Veľa úložného miesta za super cenu!

Lacná obývacia stena FIESTA slivka. Kombinácia matnej slivky a vysokolesklej čiernej farby. Tri police, dve skrinky pre televízor a príslušenstvo.


Obývacia stena pozostáva . Možnosť dokúpiť LED osvetlenie za cenu 19€. Popis: dvojdverová skriňa - na vešanie. Ci sa už rozhodnete pre kúpu obývacej steny v modernom charaktere alebo.

Moderná a lacná obývacia EVRA slivka. To je obývacia stena LEO, nábytok, s ktorým sa budete pýšiť. Vašej domácnosti novú energiu. Nábytok do obyvačky - TAKO, obývacia stena. Doprava po celom SR zadarmo.


Vyberte si nábytok do obývačky podľa vašich predstáv: sektorový nábytok, komody, stolíky a celé obývacie steny. Konferenčný stolík, malý, slivka , INTERSYS 21. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Zvoľte si obývaciu stenu presne podľa svojich predstáv.


Korpus je vo farbe Slivky z materálu LDTD a svetlé fronty sú vo vysokom lesku vanilkovom z . Poznámka, bez LED osvetlenia (možnosť dokúpiť), možnosť dokúpiť aj komodu. Rozmery, ŠxVxH: 250x190x42 . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Praktické úložné priestory, pestrý výber farieb, príťažlivé LED osvetlenie vo vitrínach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky