streda 2. augusta 2017

Puzdro na kuchynske noze

Kuchynské nožnice, manikúry, vreckové nože. Puzdra na nože sú najlepším spôsobom ako ochrániť Vaše nože a príslušenstvo pri prenášaní. Wüsthof ponúka ideálne riešenie pre akýkoľvek druh uskladnenia Vašich nožov. Bloky na nože ich chránia pred poškodením ostria a zároveň Vás pred . We Knife Kožené puzdro WEA04.


Victorinox 8-dielne puzdro na kuchynské nože.

Ponúkame poľovnícke nože , vrhacie nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože. Puzdro kožené pre nôž Fällkniven KK. Púzdra Počet produktov v kategórii: 51. Vhodné pre uloženie rôzne veľkých nožov. Pre uskladnenie nožov počas . Ochranné púzdra a tašky na profesionálne nože ochránia vaše nože počas prenášania a zabezpečia ich.


Rolovacie 8-dielne textilné púzdro s kovaným príslušenstvom ActiveCut. Magnetický kufor Professional na nože prázdny. Zwilling puzdro na nože je praktický pomocník pri uskladňovaní nožov prípadne pri .

Cestovné nylonové púzdro na nože Zwilling. Ochranné puzdro na nože ZWILLING vám umožní bezpečne skladovať vaše kuchynské nože. Jeho vonkajšia časť je vyrobená z odolného ABS plastu v čiernej . Pouzdra na kuchyňské nože. Ochrana čepele 15cm Návlek, ochrana na čepel kuchyňského nože. Opinel, Fínske outdoorové nože, kvalitné kožené púzdra ,. Kvalitné kožené púzdra na zatváracie nože nájdete len u nás.


Praktické a kvalitní obaly na nože od firmy Giesser se vyrábějí v různých velikostech a kvalitách. Prodáváme neoprenové obaly, textilní obaly, kufry a další. Možnosť zavesenia na opasok. Transportné tašky a púzdra na nože , profesionálna ochrana nožov pre profesionálov . Praktické koženkové zavinovací pouzdro na nože a další náčiní, které umožňuje snadné a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky