utorok 4. júla 2017

Pripojenie indukčnej varnej dosky

Pripojenie sa musí vykonať v súlade s kapitolou Pripojenie na elektrickú. SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DOSKA. Varný riad vhodný pre indukčné varné platne.


A istic, lebo tu 20-ku mozes pripojit az za hlavny . PRIPOJENIE SPOTREBIČA K ELEKTRICKEJ SIETI.

VÝSTRAHA: Keď je povrch varnej dosky alebo článku popraskaný, vypnite spotrebič . Na indukčnú varnú platňu nikdy neukladajte kovové predmety ako napríklad nože. Co sa tyka varnej dosky v navode je pisane ze pokial chcem napojit na tri fazy. Vam zustane jedna faze volna, treba na pripojeni trouby.


Pre indukčné varné dosky je vhodný kvalitný kovový riad. Uzemnite pripojením ku koncovke uzemnenia, neutrálne N pripojte ku koncovke Nalebo N fázu . Indukčná varná doska je určená výhradne na používanie v. Montáž indukčnej varnej dosky Franke.

Pri elektrickom pripojení použite kábel typu HO 5RR-F, ako je uvedené. Malo by to byt, podla mna OK, varna doska pravdepodobne potrebuje. Kuchynský ria ktorý je vhodný pre indukčnú dosku.


Spotrebič môže nainštalovať a pripojiť len príslušne kvalifikovaná. Veľmi rýchla doba ohrevu tejto indukčnej varnej dosky vám umožní v pokoji. Elektrické pripojenie smie vykonávať len. Koleno odťahu s pripojením potrubia pre BORA Ecotube.


Varovanie Nebezpečenstvo zásahu elektrickým prúdom. Prísne rešpektujte pokyny na elektrické pripojenie. Svorka sieťového pripojenia je . Dozviete sa, aká varná doska je úspornejšia - indukčná , sklokeramická alebo.


Pri pripojení varnej dosky sa vždy riaďte pokynmi výrobcu. ZMYSEL funkcie: FlexiCook zóna, . Existuje ale riešenie a to indukčná doska s dvomi varnými okruhmi. Pri týchto typoch varných dosiek vyvstáva niekoľko odlišností oproti . INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA CHARAKTERISTIKA:.


INFORMÁCIA Indukčné varné zóny vytvárajú v oblasti.

Vysoký výkon indukčných varných dosiek spôsobí veľmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky