pondelok 24. júla 2017

Plastové nádoby na kvas

Tieto položky budú onedlho na sklade. Názov tovaru, V predaji od. Sud plastový 1litrov na kvas , vodu, závitové veko 4. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


SUD NOVÝ PLASTOVÝ POTRAVINÁRSKY NA OVOCIE a KVAS. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári.

Nájdete tu aj sudy na vodu, či nádoby na medovinu, pálenku alebo iné . Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas , plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na. Zobraziť: Grid List Table. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Predám plastové sudy vhodné na kvas.


Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu. Materiál: z Polyetylénu . NÁDOBA NA ODPAD S VÍKEM 100L ČERNÁ. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastové sudy.

Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas , víno a. Plastový sud 30l se šroubovacím víkem vhodný na potraviny. Sbíráte ovoce na pálenku? Používaná 5l plastová nádoba na kvas. Levný prodej použitých i nových plast.


IBC kontejnerů, barelů, nádrží, kádí, dílů. Dřevěné bečky byly kdysi jediné, co byly na kvas k dispozici. Sud na dešťovou vodu či na odpadky z recyklovaného plastu. Plastové nádoby jsou nezávadné, cenově dostupné.


Sudy na dažďovú vodu v e-shope HORNBACH. Náhradné veko plastové k okrúhlemu sudu na dažďovú vodu s objemom 5litrov. Ideálna na uskladnenie ovocného kvasu.


Prodám litrové soudky plastové ,vhodné na ovoce, kvas ,semena,obilí . Nádoby na pitnú vodu pre všestranné použitie. Barel plastový s vrchnákom na ovocie, vodu. Barel je ľahko uzatvárateľný najčastejšie využívaný na ovocie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky