pondelok 10. júla 2017

Keramicka misa

Popis produktu: Dekoračná keramická misa s lesklou povrchovou úpravov v čiernej alebo v bielej farbe. Dekorácia vhodná do klasického ale aj . Naservírujte si vaše obľúbené dobroty v keramickej mise Mio od House Doctor. Keramická miska Black Morocco 25cm. Vhodná do umývačky aj do . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Táto miska na šľahanie z kvalitnej keramiky je spoľahlivým a mnohostranným spoločníkom každej kuchyne. Výborne sa hodí na miesenie cesta, prípravu šalátov . Popis: Prodám starou keramickou mísu. Uchová jedlo dlho teplé a je . Misa určená na pochutiny. Tato elegantní ručně tvarovaná multifunkční mísa o objemu litru dodá . Díky zhotovení z kvalitní keramiky zvládá ohřívání v . Táto elegantná ručne tvarovaná multifunkčná misa s objemom litra dodá .

Zapékací mísa nebo malý pekáč z keramiky v pastelových barvách je vyroben z prvotřídní žáruvzdorné keramiky. Zapekacia misa alebo malý pekáč z keramiky v pastelových farbách je vyrobený z prvotriednej žiaruvzdornej. Lidé zrození v období od 23. Na rozdíl od běžné nerezové umožňuje suroviny přímo přemístit do trouby nebo do . Tato mísa na míchání z kvalitní keramiky je spolehlivým a mnohostranným doplňkem v každé kuchyni.


Ideálně se hodí pro míchání těsta, ale také pro přípravu . Doplnok ku keramickej váze a kahancom je KERAMICKÁ MISA. Použitie Nech je tvoja Sušimiska vždy plná samých zdravých fajnotiek! Nápaditá a hlavně překrásná keramická mísa vhodná na zadělávání kynutého i třeného těsta.


Mísa má velké ucho, dobře se drží v ruce. Série: SCARABEO Rozměr: × cm. Nabízím fontánu vhodnou do bytu, ale i do zahrady. Krásná keramická mísa RINO barvy stříbrné.


Mísa je keramická , koule i pouzdro je žula.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky