piatok 28. júla 2017

Teple pulty

Výdajné nerezové pulty, stoly, na výdaj jedál pre školské jedálne a výdaje stravy, ohrevné vane,. Výdajné teplé pulty , stoly, profesionálne gastrozariadenie. Váš profesionálny partner v gastrotechnike, konvektomaty Rational, kávovary Rancilio, zariadenie Cambro, varné zariadenia, umývačky riadu, chladničky.


Ceny pre iný rozmer pultu na vyžiadanie. Výdajný ohrievací pult s režonom VOP RN. Profi gastrotechnika v Košiciach.

Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné. Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Podľa normy sa hotové pokrmy musia podávať bezprostredne po ich tepelnom dohotovení, najneskôr však tri hodiny po ukončení ich . Chladiace, mraziace zariadenia a teplé pulty Vám ponúkame v sekcii Produkty.


Ponukam na predaj rozne uzivane gastrozariadenia salatove pulty teple pulty chladiace stoly grily aj kontaktne chladnicky mrazaky termo boxy prepravne roboty . Adresa, Město, Popis prodejny. Prodejna masa, uzenin s teplým pultem. Celonerezový vodný kúpeľ s jednou vaňou a je určený na jednoduchý výdaj jedál.

Bezplatná inzercia, teple pulty predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Inzeráty teple pulty -rezon.


Pult sa rozumie horná doska s vaničkou, opláštenie do hĺbky vaničky, jaklový rám, bez predného a bočného krytu, bez police. Gastrotrend - Výroba gastrozariadení na mieru a podľa požiadaviek zákazníka - Teplé vitríny a pulty. Katalóg produktov: Teplé pulty Aspen, Baden, Melk a Salzburg. Denně připravujeme teplý pult pro rychlé občerstvení Našich zákazníků.


Pečená masa Karbanátky Holandské řízky Vepřové řízky Kuřecí řízky Sekaná. Rozmery: Podľa požiadaviek zákazníka. TEPLÉ PULTY , ZABÍJAČKA, FĽAŠA VÍNA, KOLÁČE.


IVÁ HUDBA - SKVELÁ TOMBOLA. Rozmýšľate, ako doplniť či rozšíriť ponuku vo svojom podniku? Vďaka nim prilákate zákazníkov, ktorí ocenia, že svoje jedlo . Elektrická vodní lázeň pro výdej teplých jídel v gastro provozech pro udržování teplého jídla při výdeji - nerez provedení - výpustný ventil - termostat pro regulaci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky