štvrtok 6. júla 2017

Elektrický krájač na zeleninu

DOMO premení aj tú najobyčajnejšiu zeleninu na zdravú a hravú náhradu . Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Je vhodný na sekanie ovocia, zeleniny , mäsa a. Chcete si dopriať šťavnaté steaky, chrumkavú zeleninu alebo panini, kedykoľvek. V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače , alebo sekáčiky.

Elektrické struhadlo Fresh Salad 1. DELIMANO JOY ELEKTRICKY SEKACIK. KRÁJAČ A STRÚHADLO NA OVOCIE A ZELENINU. ARIETE ELEKTRICKY PASIROVAC, ORANZOVY.


OneConcept Spirou, biely, elektrický špirálový krájač, 1W, rezné nástavce. Mám doma rôzne strúhadlá na zeleninu ale nevyhovujú mi. Prosím poraďte mi nejaký elektrický krájač zeleniny (mrkva, zeler, cvikla a pod.).

Vyberte si strúhadlo na syr či zeleninu , škrabku na zemiaky alebo krájač varených. V tejto kategórii vám ponúkame profesionálne zariadenie na spracovanie potravín, ako je napríklad krájač na ovocie a zeleninu ,. Predám nepoužitý, nerozbalený elektrický krájač značky BOSCH z dôvodu duplicitného darčeka. Predam krajac zeleniny , spiralovite krajanie.


Krájače ovocia a zeleniny. Testujeme elektrické krájače Ďalších fotografií v galérii. S úžasnou precíznosťou krájajú suroviny na plátky bez toho, aby ste museli riešiť ich . Predám veľmi zachovalý kvalitný malo používaný plne funkčný retro ručný krájač IDEAL 1na krájanie chleba, salámy, syra a zeleniny.


Prečo sa v kuchyni namáhať, keď už aj pri tých najobyčajnejších činnostiach nám pomôžu užitočné prístroje. Je vynikajúci pre jednoduché, . Strúhaním ovocia i zeleniny rozumieme rozdrobovanie na menšie . Pri použití dosiahnete efektné a dekoratívne okrúhle tvary zeleniny. Jednotlivé modely majú inú hrúbku rezu.


Príslušenstvo: x krájací disk Ea E10. Pokračovať v nákupe Pokračovať.

Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu ,. Je to krájač špirálok, ktorý dokáže premeniť zeleninu alebo ovocie na rezančeky,. Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť náš prvý elektrický špiralizér.


Nevyhnutný kuchynský nástroj na špirálové krájanie. IKOT elektrický mlynček na korenie a soľ title=Reklamná predmety IKOT .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky