streda 26. júla 2017

Vešiak na bicykel

Neprehliadnuteľný vešiak na bicykle CYCLOC SOLO je dielom anglického dizajnéra Andrewa Langa, ktorý ním ohúril až natoľko, že ho ocenili na Eurobike. Force držiak bicykla na stenu pod rám sklopný. Prvotriedna vešiaky , držiaky a stojany na bicykle od špecialistu v odbore bezpečnosti práce.


Skvelé ceny, skladová dostupnosť, bohatá ponuka od eshopu. Vyberte si z množstva nástenných vešiakov a držiakov na bicykle.

Držiaky na bicykel COMPASS Pedalsport Topeak MAGG a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Zavesením bicykla pod strop v pivnici, garáži alebo inej miestnosti získate priestor pre uskladnenie ďalších vecí. Tým sa minimalizuje potrebný priestor pre uloženie bicykla.


Vešiak na uskladnenie je . Vhodný pre akýkoľvek typ . Potrebujete uskladniť bicykel a máte na to málo miesta?

Výborným riešením je PEDALSPORT PDS-DK-K kolmý držiak na bicykel , ktorý zavesíte na stenu. Predávame jednostranné, obojstranné stojany a vešiaky na bicykle. Držiak bicykla na stenu, uchytenie za pedál. Pre jeden až päť bicyklov. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov.


Predaj a servis bicyklov , elektrobicyklov a kolobežiek, eshop s bicyklami. Značkové bicykle a elektrobicykle Specialize Scott, Cube, CTM. Je vhodný predovšetkým tam, kde je nedostatok priestoru pre uloženie bicykle.


Jednoduchý a všestranný držiak bicykla. Balenie obsahuje šróby. Vyrábajú sa držiaky pre jeden bicykel , ale sú aj systémy pre dva alebo tri bicykle. Závesný držiak pre bicykel s úchytom do stropu. BICYKLE DRŽIAK WALL BOX BUCKLE HANDLE.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Stojan pre bicykel nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Kvalitné a praktický vešiak na bicykel. Hák je vybavený ochrannou gumou. Otočný hák 3stupňov je potiahnutý ochrannou gumou.


Univerzálny nástenný vešiak na bicykel , ideálny pre ukladanie bicyklov v stiesnennej garáži, doma alebo v pivnici.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky