utorok 25. júla 2017

Whirlpool mw 4200 ix

Detská poistka Hľadáte kuchynský spotrebič, ktorý by vám poriadne uľahčil a urýchlil varenie? Mikrovlnná trouba s obejem 22l obsahuje speciální programy jako Crisp ( zapékací funkce), gril, či patentovaný program Jet Defrost (rychlé rozmrazování). Funkce Crisp pro pečení pokrmů do . Dětská pojistka Hledáte kuchyňský spotřebič, který by vám pořádně usnadnil a urychlil vaření?


Vstavaná mikrovlnná rúra s elektronickým ovládacím panelom a čiernobielym grafickým displejom. Nerezové prevedenie a zrkadlové sklá .

Rovnoměrné zapékní potravin shora i zespodu jako při pečení v tradiční . Jet Start je start na plný výkon. Samostatná mikrovlnná trouba, elektronické ovládání, CRISP, gril, Jet Defrost, úrovně výkonu, lakovaný interiér , . Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Vestavná mikrovlnná trouba s grilem . Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v.

Marek Proche Zákaznická podpora. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Kategorie jednoduchá Typ vestavná Vlastnosti Barva nerez Ovládání . Na výběr jsou vestavné i volně stojící kusy. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


PC komponent, mobilit a digitální techniky. Crisp funkció, verhetetlenül ropogós krumpli, pizzák és piték számára. Whirlpool beépíthető Mikorhullámú sütő jellemzői: grill funkció. Nous proposons une large gamme de pièces détachées . Ruim Miljoen tevreden klanten.


Ponuda trgovine edigital. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine. Notre sélection, vos économies.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky