pondelok 17. júla 2017

Vintage skrinka

Vašej domácnosti novú energiu. Vintage skrine a komody vintage. Najlacnejšie vintage skrine a komody vintage.


ArtCom Kúpeľňová zostava PROWANSJA Prowansja: Vysoká skrinka 2D1S - 800 . Skříňka , prádelník - úložný box se zásuvkami Emako. Skříňka z recyklovaného masivního dřeva, dvířka, vintage.

Predám zreštaurovanú starú rohovú skrinku v 1 stave. Skrinka je natretá na bielo, hodí sa do vidieckého, vintage , alebo provensálskeho štýlu. Obľúbeným produktom je Komoda JASMIN za 75. Dobrý deň, predám krásnu vintage skrinku na kľúče so šuflíkom na drobnosti. Bílá dvoudveřová skříňka z masivního borovicového dřeva . Material: drevo celkovy rozmer.


Vonkajšie rozmery: dĺžka 104. Vnútorné rozmery: Dĺžka vnútornej police 96cm ,Šírka . Drevená skrinka z masivneho hrubeho dreva, s dvierkami, vnutornym priestorom, ozdobne panty, ozdobne otvaracie uchyty z prirodneho spagatu.

Predaj vintage a retro nábytku, svietidiel a nábytkových doplnkov v e-shope. Rámiky majú výraznú hnedú patinu. Krásný vintage povrch tohoto nábytku jej tvoří jedinečným a . Pôsobivý rustikálny štýl, ktorý vás očarí.


Pestré farby zásuviek s lanovou rukoväťou a zaujímavé vzory . TESCOMA Dóza na potraviny MONTI 0. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. SOUPRAVA TALIRU A MISEK NA GRILOVANI. Dizajnová vintage skrinka pod umývadlo.


Nový Skrinka pod umývadlo VIOLETA , 55x52x45cm, biela pololesk Zobraziť väčšie. PinkBluepurpleBlackWhiteYellow. Praktická a zároveň elegantná skrinka na čaj v ktorej jednoducho uschováte Vaše najobľúbenejšie čaje.


V súlade s novými Nariadeniami Európskej únie ohľadom ochrany osobných údajov (GDPR) Vás prosíme, aby ste si vyjadrili súhlas s používaním súborov . Masivní dřevěná skříňka na klíče zdobená decoupage technikou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky