streda 12. júla 2017

Konzola pod umyvadlo

Kludi Esprit L- konzola pre umývadlo ESPRIT L - konzola pre umývadlo 6x 5x 5mm - pre montáž umývadla - s otvorom pre umývadlo - s upevňovacím . Prezri si u nás konzola pod umyvadla a porovnaj ceny v 10. Konzoly pod umývadlá ,mon. Montážna sada pre závesné umývadla.


Nerezová konzola 350mm k umývadlám MARMY.

Za príplatok je možné dodať konzola v čiernej farbe. Sanitárna keramika RETRO vás vráti do uponáhľanej doby rokov minulých a navodí v nás . Držiak na umývadlo nerez a ďalšie Príslušenstvo pre sanitárnu keramiku výhodne v Eshope HORNBACH. Vďaka výrobnej technológii je možné vyrábať umývadlá a samostatne stojace vane rôznych tvarov.


Umývadlá a vane z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou. Skrytá konzola umožňuje pripevniť dosku na stenu bez viditeľného upevnenia. Otvor na odpad umývadla treba urobiť podľa zakúpenej misy.


Doska pod umývadlové misy.

Súčasťou dodávky nie sú konzoly na zavesenie dosky na stenu. Materiál: ocel - povrchová úprava vypalova. Sú nutným príslušenstvom k inštalácii. L: 3mm, nosnost kg, . Nosníková konzola univerzální - POZOR, cena a objednávané množství je za 1ks ! Tvarovo výnimočná doska určená predovšetkým pod umývadlá Formy. Je hĺbkovo impregnovaná proti vlhkosti, ponúka tri varianty farebného a materiálového . Při použití konzol nepotřebujete skříňku pod.


Desky pod umyvadlo Dolce jsou použitelné téměř pro všechny umyvadla na desku díky. Y, biela, 365x50x9 1ks. Pevná podpera určená na inštaláciu pod pulty ELEMENT.


Túto podperu nie je nutné použiť ak pod pult p. Elektricky radiator interierove dvere masonite lacno predam umyvadlo a sprchovy kut do vane pre. Závěsné konzole s poličkou. Vďaka špeciálne tvarovanej hrubšej zadnej stene umývadlo BARBARA šetrí miesto, môže byť namontované aj bez konzoly. Elegantný, moderný štýl je už daný, .

Trias - luxusný a štýlový nábytok. Vyrezávaná konzola pod umývadlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky