piatok 21. júla 2017

Pohar na kavu

Vychutnajte si kvalitný čaj, alebo voňavú kávu z hrnčeka určeného pre daný typ nápoja. Vyberte si z efektných pohárov s dvojitým dnom, alebo z cestovných . Vhodné sú predovšetkým na prípravu kávy americano, cappuccino, prekvapkávanej kávy, ale. Home Termo pohár na kávu HotCool 0 . Poháre CAFE o objeme 4ml v dvoch moderných DECOR kávy. Pohár je vhodná nielen na kávu Latte .

Poháre Nachtmann Banquet BOHEMIA CRYSTAL Maxxo a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravý termohrnček na kávu a čaj. Nerezové alebo sklenené termo hrnčeky značiek Cheeki, Eco Vessel a Lifefactory.


Krásny pohár elegantných tvarov na cocktaily, ľadový čaj, či ľadovú kávu alebo nealko. Tieto originálne poháre v modernom dizajne vám zaistia dokonalý zážitok z lahodnej kávy. Tieto poháre dokážu udržať konštantnú teplotu kávy alebo čaju na dlhší čas, majú rýchlo uzatváreteľné vrchnáky a sú odolné voči presiaknutiu. Set štyroch hrnčekov s objemom 3ml je vyrobený .

Tvrdené sklo a odolnosť proti krvným výronom. Hrubostenný pohár na kávu alebo čaj s uškom. Pevný jednorazový ekologický pohár na teplé nápoje. Tento pohár je kompletne kompostovateľný, vyrobený z celulózy a vrstvou PLA bioplastu.


Jednorazový ekologický coffee to go pohár. Dobre odoláva vysokým teplotám. V ponuke máme aj pasujúci vrchnák z kryštalizovaného bioplastu. Balené v kartóne po kusov.


Hrnčeky a šálky s tanierikmi na kávu či čaj rôznych veľkostí, štýlov a farieb si obľúbite. KeepCup Brew LE Cork Press S sklenený pohár na kávu. Ecoffee je praktický, znovupoužiteľný pohár na kávu alebo čaj vyrobený z organických bambusových vlákien. Je úplne prírodný a biorozložiteľný a veľmi odolný, . Súprava obsahuje 2x poháre na kávu. Malý pohárik z pestrofarebnej série RGB je vhodný do každej modernej domácnosti.


Dominantná farba podľa vášho výberu hravo zapadne do každého . Silikónový pohár na cesty, ktorý drží svoj tvar! Vyrobený zo 1 potravinárskeho silikónu.

V hornom okraji pohára je integrovaná prstencová výstuž z . Sklenený pohár na kávu alebo čaj s praktickým pogumovaným úchytom, sitkom s malými otvormi z nehrdzavejúcej ocele, sklenenou pokrievkou, gumovou . Dôležité: rozložiteľný, kompostovateľný pohár. Veľmi dobre odoláva vysokým teplotám. Vyber si svoj eko pohár na kávu vo farebných variantoch podľa vlastného vkusu, teraz za super cenu!


Oveľa viac farebných kombinácií nájdeš na našom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky