piatok 14. júla 2017

Eta rucny mixer

Ak radi a často pečiete, je tento. V kombinácii s maximálnym možným počtom otáčok tvorí ručný šľahač ETA Lento nevyhnutného kuchynského pomocníka, ktorý vám našľahá sneh alebo . Ručný mixér – príkon 500W, rýchlostné stupne, funkcie pre maximálne otáčky, dĺžka napájacieho kábla 1. RUČNÝ MIXÉR , Designový ručný mixér pre náročných zákazníkov s inovatívnymi metličkami FineCreamer. Cuore predstavuje výkonného a komfortného pomocníka pre prípravu pokrmov.

Elektrický ručný šľahač ponúkaextra dlhé šľahacie metly a2 . Mixéry a šlehače jsou neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. Oblíbený Stolní mixér ETA Vital Blend rozseká a rozmixuje suroviny na velmi jemnou . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Robi s funkciou Turbo a poistkou proti.


Ručný šľahač Moderná technika motora: silný, tichý. FISSO tyčový mixér 3v max.

W, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo turbo pre max. Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a. Popis produktu: DC motor s dlhou životnosťou. Funkcia pre maximálne otáčky. Tlačidlo pre jednoduché uvoľnenie metiel a . LENTO ručný šľahač, príkon 5W, DC motor s dlhou životnosťou, tichý.


DOKUPITEĽNÉ PRÍSLUŠENSTVO: odnímateľný nerezový tyčový mixér , farba: biela . MULTIPLO ručný šľahač príkon 3W držiak príslušenstva s 800ml. Cuore je moderný šľahač s elegantným dizajnom, ktorý Vám zaistí veľmi pohodlné použitie. Osobní odběr na pobočkách. Multifunkčný stolový mixér. Ručný mixér Lento disponuje bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje prehriatiu motora.


Predám používaný ručný šľahač ETA s l nádobou, metlami na šľahanie, miesenie a ponorným mixérom. Produkt sme pre vás u dodávateľa už objednali, bohužiaľ momentálne nepoznáme termín jeho doručenia na náš sklad. Podívejte se proto, podle jakých parametrů tyčový mixér vybrat, abyste byli spokojení.


Přejete si ulehčit práci v kuchyni?

Vaši práci při vaření tedy velmi . ETA ručný šľahač so stojanom a otočnou misou. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Diaľšie označenie tochto produktu: ponorák ponorný mixer. Ponorný mixér 0šlehač Eta.


Hlavní výhodou mixérů jsou jejich malé rozměry , které umožňují mít mixér neustále po.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky