piatok 28. júla 2017

Stojan na uteráky

Stojan na uteráky MENOTO je elegantným doplnkom pre vašu kúpeľňu. Elegnatný držiak na uteráky je celý vyrobený z bambusového dreva. Luxusný stojan na uteráky nemeckej kvality značky Kela je vyrobený z chrómovanej . Aby uteráky rýchlejšie oschli. Vyberte si držiak na uteráky za super cenu.


Držiaky uterákov sú alternatívou klasických háčikov a svojou veľkosťou umožnia lepšie vyniknúť uterákom a osuškám.

WC kefy a vešiaky na uteráky nákup a rezervácia v OBI. Wenko nástenná polička Sion Power-Loc . Chrómovo lesklý stojan na uteráky prakticky poslúži v modernej kúpeľni. Moderný stojan na uteráky , Chrómovaná konštrukcia , Stabilné ramena , Dodávané v demontovanom stave - SCONTO NÁBYTOK. Elegantní nerezové provedení v ladných liniích vám nabídne tento držák na ručníky. Váš němý sluha do vaší koupelny.


Parametry: materiál: kov povrchová . Prezri si u nás stojan na uteraky a porovnaj ceny v 10. Je vyrobený z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele a čierneho polystónu, čo je ťažký, .

Yamazaki Tower Bath Towel Hanger - stojan na uteráky. Držiak na uteráky : doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Dá sa priestorovo úsporne zložiť Tento držiak na uteráky z masívneho dreva sa dá priestorovo úsporne zložiť, vďaka čomu je neuveriteľne praktický! Slovo „ stojan na uteráky “ v slovenskom synonymickom slovníku.


Držiaky na uteráky sú prispôsobené na nástenné uchytenie presne tam, kde ich budete najviac potrebovať. Rozlišujeme – držiak na uteráky s jedným ramenom,. Nemáte kde odkladať uteráky v kúpeľni? Hledáte sortiment Doplnok?


Zajímá vás Doplnok držiak uteráku nebo obecně Doplnok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci - a vyberte si Doplnok jaký chcete . V tmavej čiernohnedej farbe s ornamentálnym vintage zdobením. S mriežkou v spodnej časti.


Praktický štýlový kovový stojan na uteráky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky