piatok 7. júla 2017

Kristalova flasa na whisky

Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení. WHISKY KRIŠTÁĽOVÁ FĽAŠA PRE NÁROČNÝCH ALE ZÁROVEŇ KONZERVATÍVNYCH POŽITKÁROV POZRITE SI. Pripravili sme nádhenrú kolekciu kvatliných whisky pohárov a fliaš z kryštáľu a krištáľového skla.


Krištáľová fľaša ideálna na whisky , alebo aj na brandy. Vedeli ste, že Írska sa píše .

Krištálová karafa na whisky Calypso 800ml. Milovníci whisky zase ocenia luxusný vzhľad fľaše , v ktorej môžu uchovávať svojou obľúbenou whisky. Tá sa odporúča servírovať pri izbovej teplote. Poháre na stopke, dekoratívne fľaše , svietniky, to všetko môže z každého stolovania spraviť slávnosť. Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych.


Uzatvárateľné nádoby použiteľné na úschovu a podávanie nápojov, olejov a iných tekutín, alebo len ako voľne stojace dekorácie. Potešte milovníkov whisky.

Sady whisky vyrobené z najkvalitnejšieho krištáľového skla sú vlajkovou loďou spoločnosti Crystalite Bohemia. Luxusní sety pro milovníky whisky. Dárkové sady obsahují křišťálové karafy s uzávěrem a sklenice vyrobené z hladkého křišťálového skla. Patrioty potěší, že vše . Všetko sú to zberateľsky hodnotné, dobové, originál zapečatené fľaše , uvoľnené z vlas. Nádherná fľaša z prvotriedneho českého skla bude aj ideálnym darčekom na špeciálne . V oddelení Krištáľ ponúkame krištáľ na slávnostné príležitosti, praktické krištáľové súpravy a krištáľové darčeky na . Ručne brúsený krištáľ slovenskej produkcie.


Na elegantné podávanie whisky a liehovín. Kefa na poháre a fľaše €7. LOVERS whisky set od známeho českého výrobcu skla - BOHEMIA crystal reprezentuje dve do seba zapadajúce elegantné krištáľové fľaše s objemom 6ml. EXCELLENT HOUSEWARE Karafa na whisky 900ml. Vintage sklenená karafa o objeme 5ml, retro fľaša je vyrobená zo silného kvalitného skla, pevná zátka s. Křišťálové sklo s minimálním obsahem olova se vyznačuje vysokou.


Prezri si u nás karafa na whisky a porovnaj ceny v 10. Materiál: sklo LUXION - najviac krištáľové sklo na trhu.

Fľaša l, kalíšok 3ml. Obsah balenia je darčeková krištáľová sada - set na whisky v zamatovo-modrom kartónovom balení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky