utorok 11. júla 2017

Espresso delonghi ecam 21 117 b

SB , do dní, 39doprava od 99€. Plnoautomatický kávovar s cappuccino systémem, který mísí mléko s párou a vzduchem, a tím . Ochutnajte výnimočné cappuccino, profesionálne pripravené z vášho espressa DéLonghi ECAM 21. Automatický kávovar DéLonghi ECAM 21. Predstavujeme vám DéLonghi ECAM 21.


Vysoko elegantný a jedinečný dizajn dvojfarebného espressa vynikne v interiéri každej kuchyne.

Výhodou je možná príprava až šálok kávy naraz a nerezová tryska pre napenenie . SB Magnifica není špatnou volbou, ale v této. V levém sloupci se nachází tlačítka: power, tlačítko pro espresso , tlačítko pro 2 . Kompaktný superautomatický kávovar, s ktorým si prípravíte Vašu obľúbenú kávu jednoduchým stlačením tlačidla a otočením gombíka. SB od obchodů na Zboží. SB v obchodě Potrebyprokancelar. Vďaka novému termobloku udržíte tú správnu teplotu pre prípravu espressa.


DeLonghi Magnifica S ECAM 21. Jste milovníkem kvalitní italské kávy a už máte .

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Snadná příprava kávy pouhým stisknutím tlačítka. Jednoduchým otočením kolečka zvolíte intenzitu aroma kávy. B (Produktový list, 11KB). SB , které umožňuje nastavení množství vody a kávy a disponuje funkcí Stand-by a automatickým vypnutím.


Nový termoblok pre udržanie ideálnej a konštantnej teploty espressa. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Kompaktní plnoautomatický kávovar - stiskněte tlačítko, otočte knoflíkem a přizpůsobte si . Použít je možné zrnkovou i mletou.


SB je kávovar s širokými možnostmi nastavení síly, aroma a intenzity Vaší oblíbené kávy. Espresso DELONGHI ECAM 21. Delonghi Nespresso EN560W.


SB lehce připravíte svou oblíbenou kávu pouhým stiskem tlačítka: espresso nebo espresso lungo, jeden nebo dva šálky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky