štvrtok 20. júla 2017

Chromove police do kupelne

Aj zariadenie kúpeľne o vás mnohé. Každý priestor potrebuje mať odkladacie miesta a ani kúpeľne alebo toalety nie sú výnimkou. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne.


Jika Kúpelňové doplnky 3. Drôtená polica na stenu CHROM LINE chróm. Sklená polica s chrómovým uchytením do steny.

Sklo pieskované , bezpečnostné. Poliča so zábradlím chróm. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix. Regál do kúpeľne , bambusový, 60x15xcm.


Regál police , lakovaný bambus a MDF DR-013-Autronic. Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. OBI Sprchový záves Jil 180 .

YAMAZAKI Tower Bath Rack - police do koupelny. Jedná sa o dôležité súčasti kúpelne. Najlacnejšie doplnky do kúpeľne v širokej ponuke na Bazar. Predám nepoužitý vysoko kvalitný luxusný chrómový držiak na mydlo.


Kúpeľňový kôš chrómová oceľ GAVI strieborná. Biela polička do kúpeľne bez nutnosti vŕtania ZOSO Rack. Rohová polica do kúpeľne poschodia Powerlock. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Samodržící nástěnná police Wenko Power-Loc Elegance. Teleskopická rohová police do koupelny, lesklá.


Vyberajte a nakupujte police a poličky na jednom mieste. Drátěný policový systém je velmi oblíbený a velmi využívaný hlavně ve sprchových koutech. Tyto police zaručují dostatek místa pro používané . Zrkadlová skrinka AMIGO Kúpeľne a predsiene biela. Nástenné police premenia prázdne steny na skvelé úložné priestory.


Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. TimeLife Držiak do kúpeľne police.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky