streda 19. júla 2017

Umyvacka riadu do kaviarne

Profesionálne umývačky riadu a skla, pre školy, bary, chémia pre umývačky, RM,. Podstavce pod umývačky zmäkčovače vody Koše do umývačiek riadu. Prístroje a zariadenia pre vybavenie barov a kaviarní.


BAROVÉ UMÝVAČKY POHÁROV . Barové umývačky od firmy ELFRAMO sú spoľahlivé a osvedčené.

Jednoduchá obsluha, ľahká údržba, dlhá životnosť. Gastrorex ponúka špičkovú gastrotechniku, konvektomaty, pece, umývačky,. Umývačka skla dvojpláąťová elektronická. Bary, kaviarne a cukrárne.


Určené pre: Školy, bistrá, kaviarne , hotely, reštaurácie, catering. Prístroj s predným plnením, možnosť zabudovania bez veka, možnosť prestavby na voľne. Hľadáme pomocnú silu do umývačky riadu do kantíny v Bratislave - Starom meste.

Podobné veci sa vám môžu stať aj v kaviarni. Ak sú s fľakmi po minulej či predminulej káve môžete viniť zlú umývačku riadu , ale aj personál. Dvojplášťové mývačky pohárov a riadu KROMO DUPLA sú plnené spredu a spĺňajú očakávania stredne veľkých reštaurácií, pubov a kaviarní. Ponuka gastrozariadenia, konvektomaty, varné zariadenia, umývačky riadu a. Komplexné zariadenie veľkokuchyne, reštaurácie, pizzerie, kaviarne a baru, . Chýba: kaviarne Odstúpenie kaviarne, Žilina - Mariánske námestie - Reality, realitné. Postúpime PRENÁJOM kompletne zariadenej a vybavenej kaviarne v. OdšťavovačeNádobky Store NPourBarový mixérDrvič ľaduVýrobník ľaduKávovaryPríslušenstvo pre kaviarňe.


Tablety fine do umývačky, ktoré sú 1 účinné a zanechávajú vaše riady vysoko žiarivé a lesklé. Dodávame a montujeme všetok nábytok a zariadenie do reštaurácií, kaviarní a barov. V košickej vedeckej kaviarni bolo chladno i vtipne. PUR,citra,Soma t special, pracovné priestory, stoly dosky, náradie na manipuláciu s hotovými pokrmami , prípadne na porcovanie, . Kaviareň BOOK Cafe je súčasťou kníhkupectva KNIHA na Obchodnej ulici v Topoľčanoch.


Myslím na to celý čas, čo vykladám riad z umývačky ā veľmi opatrne, . Ponúkame taliansku kávu a stredoamerickú kávu, čaj, . V početnej rodine je veľkou výhodou najmä pre ženy, aby sa vyhli dlhému státiu pri dreze.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky