piatok 21. júla 2017

Electrolux ehf 6240 xxk

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. V naší nabídce elektrických varných desek Electrolux můžete vybírat ze sklokeramických varných desek i varných desek s litinovými plotýnkami Electrolux. Sklokeramická varná deska Electrolux se varnými zónami, dotykovým ovládáním a dětskou pojistkou.


Sok-sok olcsó főzőlap, és egyéb háztartási gépek, . Lūdzu, sazinieties Par preces.

Virsma, Keramiskā virsma (Hi-Light). HiLight zóny, dotykové ovládání, ukazatel zbytkové teploty, dětská pojistka, nerez rám. Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko.


Tip ploče, Staklokeramička ploča. Način rukovanja, Senzorsko. Opis ringli, Broj polja za kuvanje: 4. A kompakt méretű, de kiválóan leolvasható kezelőpanel gondoskodik arról, hogy a lehető legnagyobb felület . Toto zboží není skladem, děkujeme za pochopení.

Vestavná sklokeramická varná deska Electrolux , kterou si oblíbíte pro její praktičnost, přehledné ovládání a pro dostatek prostoru k vaření. Kompaktní a přehledné ovládání pro více místa na vaření. Dotykové ovládání je navrženo co . Hasonlítsa össze az árakat! Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir . STOP-GO, skosené hrany,. Vadība Sensoru Vadības paneļa . Specifikacije Vrsta ploče: Električna s keramičkim staklom.


Funkcija zaključavanja, zaštita za djecu. Prikaz rezidualne topline:. Típus: beépíthető üvegkerámia főzőlap Szegély: inox Főzőzónák száma: db Vezérlés: érintőgombos (Touch Control) Maradékhő kijelzés Könnyen tisztítható. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Along the side of this hob are the rotary control knobs.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky