utorok 4. júla 2017

Hrncek na kavu so sebou

Ak kupujte viac kávy so sebou , napríklad pre svojich kamarátov alebo kolegov, zvyčajne vám ju uložia do špeciálnych kartónových držiakov. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravý termohrnček na kávu a čaj. Nerezové alebo sklenené termo hrnčeky značiek Cheeki, Eco Vessel a Lifefactory.


Vyrobena z temperovaného. Vezměte si kávu s sebou doma, do práce nebo na cestách.

Vychutnajte si kvalitný čaj, alebo voňavú kávu z hrnčeka určeného pre daný typ nápoja. Vyberte si z efektných pohárov s dvojitým dnom, alebo z cestovných . Našim cieľom je zmena myslenia ľudí, ktorí si radi vychutnávajú kávu “so sebou ”. Tieto poháre dokážu udržať konštantnú teplotu kávy alebo čaju na dlhší čas, majú rýchlo uzatváreteľné vrchnáky a sú odolné voči presiaknutiu. Pri pití kávy nerozhoduje len chuť či aróma kávy , ale aj šálka, z ktorej sa káva pije.


Všetky veľkosti od 100ml do 5ml. Ranní vzpruha s objemem 3ml.

ECO BAMBOO CUP - Ekologický termo hrnček so silikónovým viečkom a objímkou. Pokiaľ patríte medzi milovníkov kávy , čaju so sebou a zároveň aj životného . Tento dvojstenný hrnček udrží obsah dlho teplý alebo studený a výborne sa . Jednoduchá príprava a elegantný dizajn od dánskeho výrobcu Bodum, to je french press a termohrnček v jednom. Set štyroch hrnčekov s objemom 3ml je vyrobený . Ráno nemáte čas, káva je ešte horúca a musíte už vyraziť. Praktické papierové poháre na jednorázové použitie na teplé nápoje, kávu so sebou , čaj, horúcu čokoládu, bielé papierové poháre, hnedé papierové. Termo hrnčeky existujú v . Sklenený pohár na kávu alebo čaj s praktickým pogumovaným úchytom, sitkom s malými otvormi z nehrdzavejúcej ocele, sklenenou pokrievkou, gumovou . KeepCup, výrobca prvých znovu použiteľných pohárov na kávu so sebou vyhovujúcich štandardu baristov vám prináša ich sklenenú variantu.


Porcelánový hrnček na kávu so silikónovým viečkom je kultivovanú náhradou plastových a nerezových šálok. Silikónové viečko zabraňuje nechcenému vyliatiu. Cestovný hrnček si môžete vziať všade so sebou , pretože vám nepretečie.


Vďaka vyberateľnému filtru možno cestovný hrnček používať na kávu aj čaj. Ecoffee je praktický, znovupoužiteľný pohár na kávu alebo čaj vyrobený z.

Pohár na kávu „so sebou “ platné do: 29. Papírové kelímky na kávu , Alternativa 50ks, 120ml. KeepCup Brew LE Cork Press S sklenený pohár na kávu. Má tak za sebou již mnoholeté zkušenosti na. Originálny termo hrnček na kávu alebo čaj so sebou - plast, motív Paríž.


Nevhodné do mikrovlnky ani umývačky riadu. Prenosný držiak vám umožní vziať si kávu so sebou prakticky kamkoľvek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky