streda 26. júla 2017

Chleba vo vajci

Tie najjednoduchšie teplé raňajky pre veľkých i malých. Recepty pre chutný život. Zabudnite na pripravovanie chlebíku vo vajíčku na panvici, takto pripravíte všetko naraz na jednom plechu, rýchlejšie a . Keď je doma starší chlebík, vždy siahnem po nich.


Tento recept objavil niekde môj drahý a je naozaj chutný.

Krajec nie úplne najčerstvejšieho chleba , vajíčko, trochu soli a výborné (hoci nie úplne diétne) raňajky či večera sú na svete. Ak sa Vám to páčilo zdieľajte, lajkujte a pokiaľ chcete mať stále nové recepty odoberajte môj kanál. Cez prázdniny vstávame trochu neskôr, preto si spájame raňajky s obedom ( brunch). Chleba vo vajci je tajný trik mamičiek pre svoje zvedavé deti, ktoré ten škaredý chlieb nechcú papať. Táto rýchla chuťovka sa celkom . Vajíčka rozšleháme, osolíme a krajíce chleba v nich omočíme.


Smažíme v rozpáleném oleji.

Na osmažené chleby nakapeme kečup, položíme cibuli a. Opekaný chlieb vo vajíčku so syrom. POTREBNÉ PRÍSADY Chlieb, vajíčka, cca. Budeme potrebovat starsi chleba , najmenej trojdnovy, maximalne este krajatelny a hlavne nezeleny. Dalej zopar vajec, pokym nemate vlastne, . Je to obmena chleba vo vajci , možno to poznáte, ale možno aj nie. Je to menej mastné a neeeeskutočne mi tam chutí ten roztečený syr.


Chleba opečený ve vajíčku je dobrý i na sladko se skořicovým cukrem nebo s marmeládou. Zaručený a tradičný recept je aj dobre známy chlebík vo vajci. Skvelý recept, vďaka ktorému zo starého tvrdšieho chleba viete vyčarovať chutné . Chléb ve vajíčku není žádnou novinkou.


Vyzkoušejte ho ale na sladko, podle britského kuchaře Jamieho Olivera. A este je aj jedna verzia . Na raňajky, večeru, deťom na školský výlet či chlapovi na turistiku. Chlieb vo vajíčku už celé desaťročia rozvoniava slovenské domácnosti.

U nás doma máma připravovala běžný český chléb ve vajíčku poměrně pravidelně. Ale já to nemusel a nemusím dodnes. In this recipe I show how french toast – or “bread in egg” (chlieb vo vajci ) – is prepared in Slovakia. This dish is also good for .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky