pondelok 31. júla 2017

Výrobník točenej zmrzliny

Výrobníky zmrzliny - točenej (soft). Stroje na výrobu soft zmrzliny značky SPACEMAN. Kvalitné stroje s moderným designom a elektronickou kontrolou hustoty . Zmrzlina je dnes už žiadaná nielen v lete, preto sa oplatí vlastniť stroj na výrobu zmrzliny. Chcete lahodnú točenú zmrzlinu ?

Vaša konkurencia Vám ho bude závidieť a zákazníci prídu znova. Výkonné a spolehlivé výrobníky točené zmrzliny. Nízké provozní náklady, snadná obsluha, dokonalá hygiena v souladu s mezinárodními standarty CE, UNI EN . Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje.


Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství. Zabýváme se distribucí profesionálních strojů na točenou zmrzlinu. Jedná se o zmrzlinové stroje italského výrobce Carpigiani, který patří celosvětově k jedničce.

Predám stroj na výrobu točenej zmrzliny používaný sezóny cca mesiacov. Predávam stroje na výrobu zmrzliny paster aj výrobník. Technológie na výrobu zmrzliny, zariadenie prevádzok, príslušenstvo.


NOVINKA: výrobník točenej zmrzliny s pasterizátorom, plne automatické funkcie: POZOR: NEPREDÁVAME ČÍNSKE stroje na točenú zmrzlinu ! V portfoliu společnosti Frigomat najdete výrobníky zmrzliny ve stolním i mobilním provedení s elektronickým ovládáním a možností využití. Predám v 1 funkčnom stave profesionálny stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny. Stroj bol repasovaný pred rokmi.


Nyní v prodeji také moderní kombinovaný výrobník řady GX. Zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu KISS 1P MIXER POR. Vyberte si zmrzlinový stroj na výrobu pravé točené přesně pro vaše potřeby.


Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za . STOELTING U4Twister Ice výrobník zmrzlinové spirály. Tovární určení stroje pro . Ponúkame na predaj stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny značky TAYLOR. Spoločnosť TAYLOR je popredný americký výrobca .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky