pondelok 3. apríla 2017

Vstavaná elektrická rúra whirlpool

Hmotnosť: kg Špecifikácia: Typ rúry : elektrická Programovanie:. Rúra vstavaná , elektrická , energetická trieda A, mechanické ovládanie, grafický displej, digitálne hodiny, multifunkčné, funkcií, objem 63l, dvojité sklo dvierok, . Vyberte si rúru od Whirlpool s technológiou zmysel a ľahkým čistením SmartClean. Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru.


Teplovzdušné rúry od Whirlpool s technológiou zmysel a ľahkým čistením SmartClean. Tento nový design sa vyznačuje pravidelnými líniami a nerezovým hranatým madlom.

Vstavaná rúra Whirlpool AKP 4IX v dizajne Actual. Energetická třída A-S rostoucími cenami za spotřebu elektrické energie je každodenní otázkou, jak ještě . Ponúka základných funkcií: teplovzdušné pečenie, statické pečenie, ventilátor, gril, rozmrazovanie a ich kombinácie. Vstavané rúry si môžete nakombinovať s varnou doskou podľa vlastných potrieb a predstáv. Elektrická vstavaná rúra Whirlpool AKP . Získaj príslušenstvo zadarmo k vstavaným spotrebičom Beko.


Druhá elektrická vstavaná rúra značky Whirlpool v našej recenzii je objemnejšia, no litrov aj . Funkcie a programy rúry Horúci vzduch - vďaka ventilátoru, zaručuje. Pečúce rúry sú dnes súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi.

Práve vstavaná pečúca rúra je jedna z najdôležitejších. WHIRLPOOL AKZM 7IX - vstavaná elektrická rúra , nerez. H - D - Z, ventilátor, čas. Vstavané elektrické rúry na pečenie v nádhernom elegantnom dizajne. Aby Vám Vaša rúra slúžila k plnej spokojnosti, prečítajte si pozorne celý tento návod a odložte ho pre.


Vo všeobecnosti sa rúry Whirlpool radia medzi ľahko ovládateľné, výkonné,. Zistite, ktoré sa podľa nás najviac oplatia! Samostatná horkovzdušná trouba s pyrolytickým čištěním a 6. Samočisticí systém Pyrolýza v. Chcete rúru plnú funkcií alebo Vám postačí jednoduchšia za nišiu cenu? Pečenie je jedna z vaších obľúbených činností, a bojíte sa že pri nej spálite veľké množstvo elektrickej energie? ZMYSEL TM prispôsobí v multifunkčných rúrach čas pečenia a priebežne kontroluje stav pripravovaného jedla tak, aby . Dôležité upozornenie: akýkoľvek úkon pri inštalácii alebo údržbe vykonávajte iba ak je rúra odpojená od elektrickej siete.


Multifunkčné vstavané rúry Whirlpool. Totiz mam cerstvo novu vstavanu ruru , ked ju otvorim pocas. Vytláčajú ich totiž elektrické rúry , ktoré ponúkajú neporovnateľne pestrejšie možnosti pečenia a presné nastavenie programu. Len mikrovlnné rúry s funkciou varenia v pare pracujú odlišne.


Zariadenie do kuchyne a vstavané spotrebiče ako mikrovlnné rúry , digestory, odsávače pár, chladničky, mrazničky a umývačky riadu s predĺženou zárukou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky