streda 19. apríla 2017

Smaltované nádobí retro

Jsme výrobce tradičního kvalitního smaltovaného nádobí. Smaltované nádobí s krásným designem za dobré ceny. Sada smaltovaného nádobí Belis Laguna, 6dílná.


Tradiční smaltované nádobí. Hrnce, formy na pečení, pekáče jako od babičky. Podívejte se do našeho shopu, budete okouzleni!

Vyberte si u nás kvalitní smaltované nádobí , které má dlouhou životnost a podporuje zdravé. Elegantní retro mísa ze smaltu s modrým pruhem a průměrem. Keramický hrnec s poklicí,ohnivzdorné nádobí , 2ml EH Excellent. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Bazar nádobí : retro.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní smaltované nádobí ! Proto si spousta z nás pamatuje smaltované hrníčky a smaltované nádobí po . Kvalita a funkčnost smaltovaného nádobí je prověřena staletími. Když se řekne smaltované nádobí , každému se vybaví babiččina voňavá kuchyně.

Určitě se vám jako dětem líbily smaltované hrnce s typickým dekorem, možná . VENKOV - smaltovaný hrnek l, červený. Právě dlouhá životnost je jedním z důvodů, proč se smaltované nádobí drží na trhu již tolik let a proč hravě konkuruje i nejmodernějším materiálům. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . RETRO NÁDOBÍ ČERVENÉ SMALTOVANÉ Červený smaltovaný hrnek vysoký s puntíky l, RETRO NÁDOBÍ ČERVENÉ SMALTOVANÉ Rendlík smaltovaný.


Smaltové nádobí je vhodné pro každodenní používání v kuchyni. Dodáváme pouze kvalitní smaltované nádobí z EU, s atestem na nezávadnost. Pokud chcete džbán užívat na. Retro nadobi panvicky smaltovane. Výroba a prodej kvalitního, českého, smaltovaného nádobí.


Vyrábíme teploměry, hodiny, vodočetné latě, retro cedule, zákazové a výstražné cedule, plechové . Jestliže jste příznivci retra , jistě vám smaltované nádobí není cizí. Smalt je materiálem, který má svou historii a je prověřen stovkami let . Prodám - Plechovky smaltované nádobí plechaček, lokalita Ústí nad Labem. Hrnec o objemu 16l a průměru 32cm, smalt.


SFINX Hrnec Gastro 16l, průměr 32cm - Hrnec. Je to svým způsobem retro , ale využívá vymoženosti moderní doby tak, . V nabídce další smaltované předměty s.

Hrniec smaltovaný s pokrievkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky