štvrtok 13. apríla 2017

Co2 flase na zvaranie

Predaj a plnenie tlakových fliaš pre potrebu zvárania s ochrannou atmosférou argon,argon mix,dusik,kyslik,acetylen, CO,Helium aj ine. Tlaková fľaša je plnená plynom COna zváranie v ochrannej atmasféře. Ochranný sprej pre zváranie 400ml Rothenberger. Fľaša CO- kg na zváranie CO2.


Viac nie je potrebné platiť prenájom.

Redukcia z COtlakovej fľaše na Argónový závit. Cena plnej flaše aj s naplnou je 85€. Mam na predaj aj nove budiky za . Nová tlaková nádoba s náplňou. Obsah náplne je plyn CO2.


Predám nové kg COflaše. Flaše sú určené na zváranie alebo na čapovanie.

Jedná sa o úplne nové flaše odskúšané na (300BAR) s platnou tlakovou . Novinka v sortimente technických plynov firmy Hastex. Tlakové fľaše plnené potravinárskym oxidom uhličitým . Malá fľaša COs náplňou CO2. Používa sa pri zváraní v ochrannej atmosfére CO(MAG). Vhodná pre domácich majstrov a malé.


Inovácia pre bezpečnejšie zváranie a tepelné delenie. Stabilnejšia – nižšia ako klasické tlakové fľaše. Euromix M( COv argóne). Príslušenstvo pre zváranie.


Bežná cena tlakovej fľaše sa pohybuje okolo 2€ bez DPH. Zváranie v ochrannej atmosfére. Pre informácie o možnostiach a . Prezri si u nás flase na zvaranie coa porovnaj ceny v 10.


Podrobnejšia špecifikácia.

Tovar je dostupný výlučne na osobné prevzatie na predajni Zvarmont. Doprava kuriérom nieje možná. Je jedno či ide o zváranie , rezanie, striekanie plameňom, rovnanie. Po zmrazení, v pevnej a kvapalnej forme, sa COzmení na suchý ľa ktorý je . Výroba, distribúcia a predaj technických a špeciálnych plynov pre zváranie a rezanie.


Technické plyny Prievidza - tlakové fľaše , predaj plynov. Plnenie tlakových nádob CO, ich opravy revízie. Na láhev pro Argon si přestavěl populární hasící přístroj CO2. Veď platiť za prenájom fľaše , keď TIG použijem iba príležitostne, sa mi .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky