piatok 28. apríla 2017

Popolnica 120l

Na želanie zákazníka možno dodávať s úpravou na . Kolieska, plastové, kg. Velmi kvalitní plastová popelnice GGA-1na smíšený odpa pojízdná. Nádoba je vyrobena z vysoce kvalitního . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Popolnica Gama BIO 1l.

Mám na predaj odpadové nádoby popolnice nové nepoužité. Súčasťou nádoby sú aj kolieska pre ľahšiu manipuláciu. Plastová odpadková popolnica 1. Obsah: 1Litrov Vyrobená z plastu: PEHD.


Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7. Smetná nádoba - popolnica SULO 1l - čierna. Odpadová nádoba plastová SULO, s kolieskami pre jednoduchú manipuláciu, objem nádoby 1lit.


Veľmi kvalitné plastové popolnice GGA- 1na zmiešaný odpa Pojazdná.

Kvalitná plastová popolnice na komunálny odpad v tmavo šedej farbe s objemom 1litrov boduje vďaka jednoduchej manipulácii, za ktorú vďačí kolieskam a . KUKA - nádoba na odpad 1l , plastová modrá. OBI Bio papierové vrecia 1l. Kontajner Maxi l strieborný. OBI Vrecká na odpad HDPE l, kusov. Popelnice Proteco P120-Z - zelená je vysoce kvalitní plastová popelnice hranatého profilu, o objemu 1litrů, s kolečky a víkem.


Obrázok je len pre ilustráciu. Vitajte v e-shope smetiaky. Ak potrebujete nádobu na odpa či už klasickú plechovú ( popolnica ) objemu 1l, alebo plastové smetné nádoby objemov 1l. Odolné voči UV žiareniu, . Nechceme, aby zákazník, ktorý nám vkladá dôveru tým, že nakúpi popelnice 1L plastová hnědá s kolečky v našom obchode, mal pri prípadnej reklamácii . Nádoby na odpad o veľkosti 120l predstavujú najmenší druh plastových kontajnerov a uplatnenie nájdu väčšinu pri rodinných domoch . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Popelnice plastová 1litrov, nádoba na odpad mrazuvzdorný, stály a pevný plast od značkového výrobca z ČR.


Odkaz na produkt bude doplnený automaticky po odoslaní formuláru. Kuka nádoba plastová 120L červená. Vhodné na zber komunálneho aj priemyselného odpadu. Zodpovedajú DIN EN 840-1.

Najrozšírenejššie dvojkolesové plastové odpadové nádoby o objeme 120l a 2litrov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky