piatok 28. apríla 2017

Sencor srm 0600 wh

Je vhodný na prípravu všetkých variácií tohto pokrmu, vrátane ryže na suši. Varenie v tomto ryžovare je veľmi jednoduché a rýchle, pripraviť v ňom môžete všetky druhy. Pracuje na princípe varenia v pare.


Objem l (na prípravu 4g ryže) Plne automatická prevádzka. Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmu, včetně rýže na suši.

Vaření v tomto rýžovaru je velice jednoduché a rychlé, připravit v něm můžete všechny druhy rýže. Hrnec má automatické vypnutí . Příprava rýže bude tedy zdravá, ale také velmi . Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra.


Nájdite ten správny obchod. Rozvařená nebo naopak tvrdá rýže je minulostí.

Speciální hrnec na vaření rýže. Bármilyen rizs elkészítésére alkalmas, legyen az egyszerű fehér rizs, vagy sushi rizs. Product class, Food steamers. Type of product, Rice cooker. Temperature adjustment, No.


Viss priekš mājas un ofisa Sadzīves piederumi Citi virtuves aksesuāri. POPIS Tento ryžovar vám uľahčí prípravu ryže na. Beépített ventillátor, nem.


Működést jelző világító főkapcsoló, igen. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Ryžių virimo puodas Sencor SRM . Malé spotrebiče, vysávače, kávovary Varenie a pečenie Parné a špeciálne hrnce Ryžovary Ryžovary Sencor.


Szállítási idő: Külső raktáron. Rate in magazin, aprobarea .

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky