utorok 4. apríla 2017

Papierové krabice na zákusky

Krabice na ZÁKUSKY A TORTY. Zákusky a torty 270x190x95mm (T11) Hnedá. Kvalitné obaly s potravinárskym atestom.


Klasické biele krabice z hladkej lepenky sú vhodné na prepravu a balenie zákuskov , alebo . Cukrárske obaly za výhodné ceny.

Hnedá krabica na zákusky s vrchnákom, tzv. Vyrobená z tvrdej lepenky. Ponúkame rôzne veľkosti krabíc na zákusky , torty, koláče. Papierové krabice na zákusky a torty.


Biele zákuskové krabice 2x 1x 75. Odkial ste si objednavali krabice na vysluzky? Extra pevná krabica na zákusky , 1x 1x mm, kvetinový motív . Veľkosť 19x14x9cm Ku krabičkám je možné zľadiť aj papierovú krabicu na .

Ozdobné krabice na výslužky zo svadby. Výborne použiteľné aj pre prenos mastnejšieho pokrmu. Nabízíme dortové krabice , krabičky na cukroví , krabice na velké dorty a koláče.


Vše skladem, k dodání do hodin! U niektorých typov je tiež. Samozrejme, všetky krabičky. Rozmer: 39x30x10cm - VHODNÁ DO CHLADNIČKY balenie: ks komplet krabíc . Dostupnosť: tovar je na.


Luxusní řada krabic na zákusky z papíru vhodného pro kontakt s potravinami. Darčekové krabice pre svadobné koláče. Máme krabičky luxusné aj . Bloky papierové , účtenky, šatňové bloky, vstupenky,. Kladická krabica na zákusky so vzorom o rozmeroch. Nosič na zákusky 270x180x90mm.


Agira Kartón - All right reserved.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky