štvrtok 27. apríla 2017

Reštauračné obrusy

EXKLUZÍV- Hotelové a reštauračné obrusy - farebné obrusy s potlačou - jednofarebné obrusy bez vzoru - jednofarebné obrusy so vzorom - Perforovaný. GASTRO HT, obrusy s vysokou gramážou a ľahkou údržbou, výroba obrusov na mieru, lacné obrusy , biele obrusy. Obrusy GASTRO HT patria medzi najviac predávané obrusy na trhu.


Vyznačujú sa vysokou gramážou 250g/ms teflónovou povrchovou úpravou. Agatex - internetový obchod - výroba teflonových obrusov na mieru. Ide o obrusy , o ktoré je trvalý záujem zo strany hotelových reštaurácií , reštaurácií významných kúpeľov a reštaurácií vôbec.


Ako si vybrať správne obrusy ? Skutočne potrebujem kvalitné obrusy ? Obrus je základným prvkom kultúry. Polyesterové obrusy sú „najmladšími“ obrusmi, ktoré sa u nás začali. Svieže zeleno-biele káro z tkaniny Cegled rozjasní Vašu reštauráciu na jar, v lete, ale aj.


Najpredávanejšie produkty v tejto kategórii Obrusy a prestieranie. Prestieranie stolné rôzne farby prestierania, strieborná, x cm. Reštaurácia - Reštauračný textil - obrusy - teflónové obrusy - Predaj produktov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky