streda 26. apríla 2017

Navod na pouzitie pracky

Pri používaní práčky dodržiavajte pokyny uvádzané v návode na použitie. Tento návod na použitie si ponechajte a pri odovzdávaní práčky. Majte návod na obsluhu vždy po ruke, v. Návod majte vždy po ruke blízko práčky.


Při používání pračky dodržujte pokyny uvedené v tomto návodu k použití. Pripojenie dodávok elektriny a vody.

Na stránke nájdete návody a manuály na Pračky v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Pred umiestnením, inštaláciou a uvedením prístroja do činnosti si bezpodmienečne prečítajte tento návod na použitie. Před použitím pračky si prosím přečtěte návod k její obsluze. Nepoužívejte pračku pro ukládání hořlavých kapalin. V prípade predaja, odovzdania alebo ponechania práčky pri sťahovaní na pôvodnom . PŘED POUŽITÍM PRAČKY SI PŘEČTĚTE INFORMACE.


Po použití vytáhněte pračku ze zásuvky a uzavřete přívod vody. Práčku uveďte do prevádzky až po prečítaní návodu!

Výrobce nezodpovídá za škody a zranění způsobená nesprávnou instalací či chybným používáním. Připojení dodávek elektřiny a vody. Pred spustením si rozhodne prečítajte návod na obsluhu. Práčka slúži len na použitie v domácnosti. Používanie práčky na komerčné účely bude viesť k strate.


Stratil sa mi návod na použitie pračky Zanussi ZWP 58 pomôže niekto? Popisuje-li návod k použití a instalaci různé modely, bude na odpovídajících místech upozorněno na rozdíly. Pračku uveďte do provozu až po přečtení . Vymazat pole pro vyhledávání.


Starostlivosť o dvierka s priezorom a bubon práčky. Stiahnite si priamo z webových stránok návod na obsluhu vášho spotrebiča vo formáte pdf: vyberte si produktový ra model alebo kód spotrebiča, ktorý hľadáte. Tento symbol vám připomíná potřebu přečtení návodu k použití.


Přečtěte a stáhněte si návod k obsluze (ve formátu PDF) vašeho spotřebiče značky Hoover. Pracka s predním plnením. Pokud se pračka prodá, převeze nebo přestěhuje, dbejte, aby návod k. Vyhledejte návod k použití vašeho spotřebiče AEG.


Volně stojící automatická pračka , která vám nabídne všechny funkce potřebné k snadnému a příjemnému praní vašeho prádla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky