utorok 11. apríla 2017

Kontajner na krmivo

Curver kontejner na suché krmivo 5kg pes. Skladom vo štvrtok u vás. Dóza na granule pro snadné uskladnění a dávkování suchého krmiva. Boxy a kontajnery pre uskladnenie krmiva pre psov.


Kúpili ste Vašemu miláčikovi veľké vrece granúl a neviete, v čom ho uskladniť? Kúpte si box na granule, .

Preto sa oplatí postarať o to, aby bolo vždy chutné a . Praktický plastový zásobník na granulované krmivo s motívom psa. Plastový zásobník na suché krmivo na kolieskach s motívom psov. Snadno přístupný otvor pro každodenní používání Těsnění zabraňující úniku pachu a cirkulaci vzduchu v kontejneru, Hermetické uzavření udržuje krmivo. Zásobník vďaka špeciálne navrhnutému, vysokému korpusu zavíranému na klapku umožňuje pohodlné dávkovanie krmiva.


Na zadnej strane má zabudované pojazdné kolieska, uľahčujúce manipuláciu s kontajnerom. Dózy na krmivo pre zvieratá. Kufríky na doplnky, zásobníky na suché krmivo , či kontajnery nájdete na superdiskont.

Kontajner je určený na uskladnenie suchého krmiva pre psov. Pretože jedlo je jedným z najlepších . S rastúcou popularitou prémiového a super prémiového sušeného krmiva je stále dôležitejšie zabezpečiť jeho správne skladovanie. Proto se vyplatí postarat o to, aby bylo vždy chutné a čerstvé, skladované v profesionálním, těsném zásobníku. Kontejner na krmivo psi 5l.


CURVER kontejner na kg suchého krmiva pro kočky. Plastový kontejner je určen na uskladnění suchého krmiva pro psy (10kg). KONTAJNER NA KRMIVO „CURVER“ platné do: 19. Box je možné vďaka tesnenie na veku hermeticky uzavrieť, čím sa . Nami navrhnutý zásobník k skladovanie piesku bol vybavený tesným zatváraním, ktoré zabraňuje úniku pachov von. PSI PH kontajner na krmivo 6kg 22x53x35cm PSI PH.


U vás doma do pracovných dní. Zásobník na krmivo je ideálny spôsob na čisté skladovanie krmiva a ochranu proti hmyzom. V zásobníku zostane krmivo čisté, čerstvé a bude vždy dobre chutiť! Pořiďte svým sušenkám, mouce.


Porovnávač cien, najväčšie a najvýhodnejšie zľavy v kategórii kontajnery a boxy na krmivo pre psy, kontajnery na krmivo pre psy, boxy na krmivo pre psy, . Pre ľahké uskladnenie a dávkovanie suchého krmiva pre . Snadné otevírání a dávkování krmiva.

Vážení zákazníci, v dňoch od 15.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky