streda 5. apríla 2017

Keramický pekáč

Keramický obojstranný pekáč glazovaný je vysoko kvalitný výrobok z prírodného materiálu. Je glazovaný okrem vnútornej strany . Keramický pekáč HUSÁK glazovaný je vysoko kvalitný výrobok z prírodného materiálu. Pripravované jedlo má vynikajúcu a špecifickú chuť, je veľmi šťavnaté.


Veľmi kvalitné spracovanie a vysoká odolnosť kastrólika z keramiky vás nadchnú. Zapekacia misa alebo malý pekáč z keramiky v pastelových farbách je .

V kategórii nájdete keramické pekáče a misy na zapekanie rôznych farieb a veľkostí, napríklad štvorhranné misy, obdĺžnikové či okrúhle pekáče alebo pekáče . Emile Henry oválný pekáč na kuře s poklicí 3l. Tvarově přizpůsobený drůbeži, samozřejmě dobře upeče i . Pekaáč s vekom na pečenie mäsa, zapekanie zeleniny zemiakov,,, nižšia nasiakavosť hmoty oproti keramike , vhodné . Pekáč porcelánový s vekom 35x25cm. Prezri si u nás keramicky pekac a porovnaj ceny v 10.


Oboustranný keramický pekáč s víkem l - Oboustranný pekáč s víkem je vyroben z glazované keramiky, což z něj činí vysoce kvalitní výrobek z přírodního. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Pekáče a zapékací mísy z keramiky.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Připravované jídlo má vynikající a specifickou chuť, je velmi šťavnaté. Marble skleněné víko odolný poškrábání a oděru vydrží teplotu až 4°C moderní tvar nádob zaručuje skvěle užitné vlastnosti, . Keramické pekáče s poklicí jsou ideální pro pomalé pečení a přípravu náročných mas. Výborně vedou teplo a zajišťují ekonomickou přípravu pokrmů. V kategorii najdete keramické pekáče a zapékací mísy různých barev a velikostí, například čtverhranné mísy, obdélníkové či kulaté pekáče nebo pekáče na . Jedlo, ktoré v ňom pripravíte má vynikajúcu špecifickú . Glazovaný keramický pekáč výborně vodí teplo.


Díky tomu v něm pokrmy zůstávají dlouhou dobu teplé a dopékají se i po vypnutí tepelného zdroje, čímž šetříte . Připravte si v troubě jídlo, které bude výborné a hlavně šťavnaté díky tomuto keramickému glazovanému pekáči. Zapékací mísa nebo malý pekáč z keramiky v pastelových barvách je vyroben z prvotřídní žáruvzdorné keramiky. Forma značky Küchenprofi je nejen velmi . Technické parametry: Rozměry: Délka: 3cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky