pondelok 10. apríla 2017

Stroj na vyrobu ladovej drte

AISI 30 -nádoby s objemom litrov z odo. Granitor, výrobník ľadovej drte, zariadenie, stroj na výrobu ľadovej drte , . Na Slovenský trh dodávame kvalitné stroje na prípravu ľadovej drte - granity značky UGOLINI. Vonkajšie rozmery (šxhxv): 4x 5x 7mm Príkon: 4W Výkon výroby.


Predám v 1 funkčnom stave profesionálny stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny.

Predám profesionálny pákový výrobnik Ľadovej drte. Suroviny na ľadovú drť a výrobu granity. Ojedinelé zloženie na trhu: ochrana pred zničením prevodovky a miešadiel ! Prístroj na výrobu ľadovej triešte je ideálny nielen na prípravu nápojov či kokteilov, ale hodí sa napríklad aj na chladenie rýb, ovocia alebo servírovanie dezertov.


Nové stroje , plná záruka, žiadna Čína. Vhodné aj na chladené nápoje, filter vzduchu,. Tento stroj na výrobu ľadovej drte má dva zásobníky.

Každý z nich disponuje samostatným pohonom, preto môžete pripravovať rôzne druhy nápojov s rôznymi. Vyrábame delikátne ekologické výrobky vyrobené s najvyššou opatrnosťou. Pebas je popredným dodávateľom koncentrátov ľadovej drte pre dánske.


Predávame koncentráty samostatne alebo ako súčasť stroja na ľadovú drť či pohárov. Zmrzlinové stroje AP Slovensko sú automaty, ktoré budú zákazníkovi stáť aj za státie v dlhom rade! Automat predávaný v meste Bratislava je prispôsobený . Výrobník ľadovej drte (triešte).


Nepoužívajte zmesi alebo sirupy, ktoré nie sú určené na výrobu ľadovej triešte. Stroje sa čistia vždy po použití. Ladova triest - Ladova drt. Predam stroj na vyrobu ladovej trieste SPACE - dve zony.


Vhodny na pripravu sirupovej alebo praskovej trieste, ladovej kavy ci . Zmraz, stláčaj, užívaj si! Slushy maker vyrobí ľadovú drť za menej ako minútu. Neumiestňujte nádoby naplnené tekutinou, napríklad vázy, na tento prístroj.


Tento prístroj sa používa na výrobu ľadovej drte.

Dnes vam prinasam po dlhej dobe recept a to nie hocijaky! Je to recept na chutnu, zdravu a domacu. Drvič ľadu – 55W, bezpečnostné, naplniteľné, odnímateľné a priehľadné veko, kocky vhodné na prípravu nápojov alebo kokteilov.


Model, SC-(dvojkomorový). Objem zásobníka, x 12L. Pohon miešania, Magnetický.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky