pondelok 17. apríla 2017

Kúpeľňová zostava

Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Nástenný nábytok OSLO je súbor elegantných skriniek v bielej farbe, ktorého moderný dizajn doĺňa zrkadlo.


Táto kúpeľňová zostava je zaujímavá vyfrézovaným . Vyberte si na Biane z najväčšej kolekcie nábytku do kúpeľne.

Inšpirujte sa ponukou kúpeľňových zostáv a zariaďte si tú najkrajšiu kúpeľňu za pár kliknutí. Skrinky Vám poskytnú úložný priestor a sú v rovnakom dizajne. Moderná kúpeľňová zostava PAJERO.


Korpus skriniek je vo farbe dub sonoma, dvierka sú biela matná. Nábytok je vyrobený z LTD dosky. Svetlý, kontrastný vodorovne umiestnený úchyt.


Navrhnite a vytvorte si vašu dokonalú kúpeľňu vďaka výberu moderného aj klasického kúpeľňového nábytku a doplnkov za skvelé ceny.

Kompletná zostava kúpeľňového nábytku s vysokolesklými prednými plochami. Vrátane umyvadla a zabudovaného osvetlenia. KOLO NOVA PRO kúpeľňová zostava umývadlo 50cm a spodná skrinka, lesklá biela.


Zostava sa skladá: - smývadlo s otvorom pre batériu - spodná skrinka pod . Hľadáte kvalitný nábytok z lamina za príjemné ceny? Potom ste na správnom mieste. Všetko vybavenie do kúpeľne zoženiete u nás na jednom mieste. Kupeľňový nábytok online od Merkury Market. Kúpelňová zostava SUNSET.


Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy , kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo, umývadlá,. Umývadlo z polyresinu, vrátane sifónu a nehlučnej pákovej vodovodnej batérie so šetričom vody. Skrinka so zrkadlom a 3-mi sklenenými policami – dvierka . Napoli kúpeľňová zostava ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše hygienické potreby.


Jej moderný charakter ľahko zapadne do každej kúpeľne. Kolo Nova Pro Pico kúpeľňová zostava , lesklá biela 45cm, skladajúca sa z umývadla s otvorom pre batériu vpravo 45x25cm a spodnej závesnej skrinky pod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky