pondelok 10. apríla 2017

Rohová police

Horní rohová police Milo S-30OZ vyrobena z LTD mm, polici je možno libovolně namontovat na pravou nebo levou stranu. Na výběr z několika barevných . Rohová police s frézováním. Materiál - mosaz, povrchová úprava - chrom. Nimco Keira je spojením současné technologie a .

Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Oblúková polica s držiakom ručníkov. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů rohová police. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vašej domácnosti novú energiu.


Vhodná do každé místnosti.

K dispozici ve čtyřech barevncýh variantách - olše, buk, wenge, sonoma . Laminovaná rohová police , s dřevěným dekorem. Odolné police různých velikosti , pro domácnost, hotely či penziony nebo do kanceláře. Tato rohová police je součástí rozsáhlého sortimentu bytové dekorace značky Duraline. Díky klasickému tvaru nástěnného regálu se tento výrobek hodí do . Drôtená rohová 2-poschodová polička do kúpelne. Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky.


Luxusně zpracovaná a designově promakaná rohová police FIRENZE, zhotovená pro Vaši koupelnu z ušlechtilé pochromované mosazi. Se sérií doplňků SMART budete mít vždy po ruce vše, co potřebujete. Tyto výrobky jsou vyrobeny z kvalitní mosazi, čímž je zaručeno, . TECHNICKÉ PARAMETRY: Rozměr: 2x 2mm.


Takhle bude každý roh perfektně využitý! Police na ručníky nástěnná Cube Way cm. Tato dekorativní nástěnná police se hodí do každého rohu a vytvoří další úložný prostor.


Má celkem pět odkládacích . Jednoducho a bez vŕtania.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky