pondelok 24. apríla 2017

Truhlicové mrazničky electrolux

Truhlicové mrazničky Electrolux. Ponúkame široký výber truhlicových mrazničiek od značiek Whirlpool, Electrolux, Philco, Zanussi a iných. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Nájdite si dokonalú mrazničku Electrolux do vašej domácnosti. Spotrebič má vnútorný objem 300 .

Predstavuje tak dostatočne veľký priestor na uskladnenie vašich potravín. Mrazničky ELECTROLUX Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Porovnanie cien truhlicových mrazničiek ELECTROLUX. Kúpte si truhlicovú mrazničku ELECTROLUX najlacnejšie vďaka Ceny.


Využitím jedinečného kondenzátora SpacePlus . Ukážeme kde môžete voľne stojace truhlicové mrazničky najlacnejšie a. Skvělý výkon s extrémně nízkou spotřebou. Možnosť umiestnenia: Voľne stojaca.

Zoznam produktov s najvyššími . Táto truhlicová mraznička je vybavená inteligentným systémom LowFrost, ktorý znižuje tvorbu ľadu v priestore mrazničky až o. Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Vyberať môžete zo širokého. Její kondenzátor zamezuje srážení vody a tvorbě rzi, proto . Mraznička Electrolux vám nabízí velký úložný prostor s užitným objemem až 4l.


Vnitřní prostor truhlicové mrazničky můžete nechat ,,volný nebo ho rozdělit . Tato truhlicová mraznička je vybavena šikovným výstražným signálem, který se rozezní v . Rýchle doručenie a doprava zdarma. Konstrukce mrazničky : pultová. Vaša cena po zľave - 23€, voľne stojaca mraznička - pultová en. Vizuální varovný signál pro . Niektoré truhlicové mrazničky majú systém rozmrazovania StopFrost.


Hrubý Objem mrazničky (l): 213. Cisty Objem mrazničky (l): 210. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky