piatok 28. apríla 2017

Slávnostné menu na oslavu 50

Udený losos s grilovanou cuketou a creme fraiche, 80g, €. Ponuka na slávnostné príležitosti: Prípitok l Cinzano s trstinovou krustou € 1. Pripravíme pre Vás tú najkrajšiu oslavu s gurmánskym zážitkom v nádhernom. Debrecínska bravčová pečienka plnená klobásou ≈. Zákazníci si môžu na oslavu alebo svadbu doniesť nealko a alkoholické nápoje, zákusky, slané .

Výborné zemiakove placky. Ryža,hranolky a kuracie rezne na nich . Slávnostné menu na váš stôl. Inšpirujte sa naším sviatočným exkluzívnym menu, ktoré sa hodí na každú oslavu. Cena za slávnostné menu 1€ na osobu.


Aperitív: suché Martini s olivou. Predjedlo: Divinová paštéta na cumberland omáčke.

Polievka: Bažantie consommé s . Tu je niekoľko nápadov a tipov. Recepty pre slávnostné príležitosti - oslavy narodenín, firemné večierky, párty s rodinou. Chýba: oslavu Poraďte sviatočné menu, Varíme, pečieme, zavárame - Diskusie.


Neviem si však poradiť so slávnostným menu. Plánujete si uctiť hostí slávnostným menu ? Bude vás viac ako je vo vašich silách zvládnuť vo vlastnej réžii? Prinášame vám pár tipov, ako pripraviť slávnostné . Ahojte poradaci, potrebujem poradit, co pripravit na domacu oslavu (cca ludi) kedze nebudeme doma a prideme sa len napapat, radi by . Reštaurácie a bary V pamäti Podobné Hodnotenie: - ‎8hlasov - ‎90 € do 499 € Tuto ponuku sme si kupili, pretoze sme s partiou uz v tomto podniku na burger boli a bol dobry. A bolo to tiez cez zlavomat.


Tentoraz to vsak nebolo zle, ale . Oslavu narodenín, kde máme možnosť sa stretnúť opäť s rodinou alebo priateľmi,. Menu na oslave prispôsobujeme hosťom rôznych skupín. PRIPRAVÍME PRE VÁS PRÍJEMNÉ POSEDENIE PRI PRÍLEŽITOSTI ŽIVOTNÉHO JUBILEA, RODINNEJ ALEBO FIREMNEJ OSLAVE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky